Hyppää sisältöön

Kankaisten Golfpuisto panostaa yli puolella miljoonalla klubitaloon – ensi kaudella Maskussa saunotaan uusissa tiloissa

Kankaisten Golfin klubitaloa laajennetaan talven aikana.

Kankaisten Golfklubi jatkaa investointien tiellä. Muutama vuosi valmistui kentän laajennus. Nyt laajennetaan ja saneerataan klubitalo.

Ensi kesänä Maskussa sijaitsevassa Kankaisten Golfpuistossa pojat ja tytöt saunovat uusissa tiloissa, sillä kenttäyhtiö päätti torstaisessa yhtiökokouksessaan antaa hallitukselle valtuudet laajentaa ja saneerata klubitaloa.

Tiedotteen mukaan urakka käsittää uudet pukeutumis-, suihku- ja saunatilat, klubiravintolan terassin laajentamisen ja kattamisen sekä olemassa olevien sosiaalitilojen saneerauksen. Lisäksi saneerataan nykyinen vastaanotto- ja myymälätila sekä toimistot. Rakennuksen vanhan osan alakertaan toteutetaan myös noin kymmenen hengen neuvottelutilat.

Halvaksi hanke ei tule, sillä sen kustannusarvio on noin 590 000 euroa. Laajennuksen ja saneerauksen valmistelua on tehty huolellisesti, sillä se aloittiin vuonna 2017. Viime keväänä kenttäyhtiön osakkaat valtuuttivat hallituksen käynnistämään varsinaisen suunnittelutyön ja kilpailutuksen.

Työt tullaan todennäköisesti aloittamaan jo tämän kuun puolella ja valmista pitäisi syntyä ensi vuoden huhtikuussa, parahiksi ennen uuden pelikauden alkua.

”Klubitalomme on valmistunut vuonna 2002 ja on edelleen lähes alkuperäisessä kunnossa. Käyttöaste on ollut todella korkea, eivätkä nykyiset tilat ole enää kooltaan tai kunnoltaan käyttötarkoitukseen täysin sopivat”, Kankaisten Golfpuiston toimitusjohtaja Timo Tuominen sanoo. 

”Kentän laajennuksen myötä pelaajamäärät ovat kasvaneet entisestään ja tarve suuremmille tiloille on akuutti. Meillä on tänä vuonna pelattu jo yli 42 000 kierrosta ja kausi jatkuu edelleen. Hienoa, että saamme klubitalon nyt päivitettyä kenttää vastaavalle tasolle”, toteaa Tuominen.

Etsi luettavaa