Hyppää sisältöön

Kanadalainen voittoon maanantain uusinnassa

Kanadalainen Mackenzie Hughes otti ensimmäisen voittonsa PGA Tourilla. Avausvoitto tuli jo yhdeksännellä yrittämällä.

Mackenzie Hughes kaatoi uusinnassa kolme pelaajaa. Camilo Villegas, Henrik Norlander ja Blayne Barber sortuivat kaikki bogiin maanantaiaamuna. Uusinta venyi maanantaille, kun pimeys katkaisi  uusinnan, jossa oli alun perin mukana viisi pelaajaa.

Maanantaina uusintareikä oli kentän 17. väylä. Pitkä par-kolmonen pelattiin vastatuuleen kylmässä säässä, ja kaikki neljä pelaajaa missasivat griinin. Hughes ei saanut palloa griinille ensimmäisellä chipillään mutta upotti par-pelastuksensa forelta. 

Hughes pelaa ensimmäistä kauttaan PGA Tourilla ja voitto irtosi uran yhdeksännestä kilpailusta. Tärkeä avain voittoon oli avauskierroksen huipputulos 61. Hughes perusti pelinsä tarkkoihin draiveihin ja loistavaan lähipeliin. Hän oli draivien tarkkuudessa sijalla T11 osuen 79% väylistä. Strokes Gained tilastojen mukaan Hughes oli kilpailun paras lähipelaaja ja kolmanneksi paras puttaaja. 

Mackenzie Hughes antaa odotettua toivoa Kanadan golfille, joka kaipaa uusia tähtiä Mike Wierin tilalle. 

Kahden vuoden pelioikeuden lisäksi voittajalle on tarjolla kutsu Players Championshipiin, Tournament of Championsiin, PGA Championshipiin ja Mastersiin.

Leaderboard

Etsi luettavaa