Hyppää sisältöön

Kalle Samoojan perheeseen toinen poika: ”Päätti tulla maailmaan vähän etuajassa”

Kalle Samoojalla on sunnuntaina mahdollisuus kruunata hieno kautensa sijoituksella 20:n ensimmäisen joukkoon European Tourin finaalissa

Kalle Samoojan vaimo synnytti perjantaina pariskunnan toisen pojan. Reissumies harmitteli luonnollisesti sitä, että ei päässyt mukaan synnytyksen.

Kalle Samooja (74-68-71,-3) säilytti asemansa tuloslistan paremmalla puoliskolla ennen DP World Tour Championshipin päätöskierrosta.  Hän pelasi nimekkään pelikaverinsa Ian Poulterin kanssa saman tuloksen ja oli kierroksensa päätyttyä sijaluvulla 22. yhdessä seitsemän muun pelaajan kanssa. 

Birdiet olivat Samoojalle tiukassa lauantaina, hän teki niitä kierrokseensa vain kaksi, mutta selvisi kunnioitettavasti yhdellä bogeylla.

”Oli greeneillä melko raskas päivä. Ei sitten mitään sisään. Siitä tilastosta löytyykin melkoinen läjä lantaa ja se vei täysin mahdollisuuden nousulta”, Samooja manasi.

Kentältä jäi hampaankoloon, mutta kentän ulkopuolella iloa piisaa. Samoojan perheeseen syntyi perjantaina toinen poika.

”Positiivinen asia tapahtui kentän ulkopuolella. Poika päätti tulla vauhdilla maailmaan vähän etukädessä, vaimolta huippusuoritus. Kaikilla on siellä asiat hyvin. Tämä on näitä reissumiehenä olemisen varjopuolia, etten päässyt olemaan paikalla”, Samooja kommentoi iloista perheuutista.

Perheen esikoispoika on reilun kahden vuoden ikäinen.

Samoojalla on kisanjohtoa jakaviin pelaajiin (-10) on seitsemän lyöntiä, yhdeksänteen sijaan kierroksen ollessa vielä kesken vain neljä lyöntiä.

Kolmannen kierroksen kovimman kirin kehitti jo ulosmenossa Viktor Hovland, joka rakensi birdien neljälle viidestä ensimmäisestä reiästä. 

Hovland sekä Robert MacIntyre pelasivat toistaiseksi parhaat tulokset 66,-6.

Sami Välimäki oli 17:n jälkeen vain lyönnin kärkiviisikkoa jäljessä tuloksella -9.

DP World Tour Championship, tulosseuranta

Etsi luettavaa