Hyppää sisältöön

Kalle Samoojalla jäi kuti piippuun: ”Kolme kierrosta vielä aikaa nousta tuloslistalla”

Kalle Samoojan tulos painui tänään plussalle Dubaissa.

Kalle Samooja ei ollut tyytyväinen avauskierrokseensa Dubaissa.

Kalle Samooja jakaa 43:tä sijaa European Tourin finaalikilpailussa DP World Tour Championshipissä, kun kärkiryhmä lähestyy kierroksen puoliväliä.

 Samooja pelasi kierroksensa 74 lyönnillä (+2). Samooja aloitti kisan hyvin ja oli  kierrosta kaksi alle seitsemän reiän jälkeen. Sen jälkeen birdiehana tyrehtyi. Parien lisäksi tuloskorttiin merkattiin neljä bogia.

”Se oli sellainen nykäisy tänään. Vähän jäi kuti piippuun”, Samooja totesi tiedotteessa.

Jumeirah Estaten Earth-kentällä rautapeli on tärkeässä roolissa, sillä kenttä on yli seitsemän kilometriä pitkä.  Myös Samoojalla oli tänään birdie-paikat harvassa.

”En päässyt oikein lähelle lippua tänään, eikä kaukaa uponnut. Myös pyörivä tuuli aiheutti vähän päänvaivaa”, hän kertoi.

Kenttä on myös hieman normaalia vaikeampi. Esimerkiksi Ruotsin Henrik Stenson (-2) kertoi, että se on tällä kertaa vaikeampi kuin monena aiempana vuotena. Hänen mukaansa väylät ovat kapeampia ja karheikot hieman pidempiä kuin mihin pelaajat ovat Dubaissa tottuneet.

Kilpailun kärjessä on tällä hetkellä Skotlannin Robert Macintyre, joka on 14 pelatun reiän jälkeen tuloksessa -4. Stensonin lisäksi kuusi kierroksen jo päättänyttä pelaaja on tuloksessa -2.

”Kolme kierrosta vielä aikaa suunnata tuloslistalla ylöspäin”, Samooja muistutti.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta.

Etsi luettavaa