Hyppää sisältöön

Kalle Samoojalla hurja nousu Kyproksella: ”Viikonloppuna on iskun paikka”

Kalle Samooja pelasi mainion kauden European Tourilla

Kalle Samooja (70-66,-6) hivuttautui päivän parhaisiin kuuluvalla tuloksella asemiin, joista viikonloppuna on mahdollista nousta jopa voittotaistoon.

Kalle Samooja menetti torstaina asemiaan kahteen tuplabogiin. Perjantaina hän oli tuloksellisesti kovimmasa  lennossa aamupäivän pelaajista 14 reiän ajan. 

Yksi eagle ja viisi birdietä nostivat hänet jo hyvin lähelle kärkea. Kaksi perättäistä bogia tulivat huipputuloksen tielle. 66,-5 lukeutuu kuitenkin päivän parhaisiin, eikä kärkeen, Sami Välimäkeen  ollut Samoojan pelattua osuutensa loppuun kuin viisi lyöntiä.

Turkulaisen puutti kulki perjantaina kelvollisesti, mutta rautapelin kanssa on Samoojan mukaan vielä petrattavaa.

”Sellainen paras terävyys raudoista vielä puuttuu, mutta eiköhän se tästä. Pakka on aika tiukka ja alhaisia tuloksia on tarjolla, jos lyö hyvin, joten isku päälle viikonloppuna. Peli tuntuu ihan hyvälle, 
joten tästä on hyvä jatkaa”, Samooja kertoi tiedotteessaan.

Jatkopaikka on Samoojalle kolmas perättäinen. Hän loisti Scottish Openissa sijoittumalla tässä WGC:n kilpailussa ensimmäisenä suomalaisena toisen kerran kymmenen joukkoon. Maaliskuussa ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa ET:lla Samooja oli kolmas.

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan toisen päivän suorana lähetyksenä 11.30-17.00

European Tour, tuloslista

Etsi luettavaa