Hyppää sisältöön

Kalle Samooja toiveikkaana viikonloppuun: ”Jäätävän hyvää rautapeliä”

Kalle Samoojan mahdollisuudet nousta Lontoon kisan tuloslistalla perustuvat parempaan puttaamiseen

Kalle Samooja (71-69,-4) nousi 25:ksi Cazoo Classicissa. Sami Välimäki (72-71,-1) tehtaileee birdejä kärjen tahtiin, mutta perälauta vuotaa.

Kalle Samooja paransi mukavasti asemiaan Cazoo Classicin toisena kilpailupäivänä Englannissa. Samooja pelasi tuloksen -3 ja yhteistuloksella -4 hän jakaa 25:tta sijaa t

”On toi rautapeli tällä hetkellä jäätävän hyvää. Putteri on vaan ihan kohmeessa. Se pääsee vähän iskemään korvien väliin”,Samooja kommentoi.

Samoojan kortti oli lähes puhdas, sillä perjantaille tuli vain yksi bogi. Birdien määrä (4) oli pelaamiseen nähden pettymys. 
”Tällä lyömisellä ansaitsisi vähän parempaa, mutta katsotaan, jos viikonloppuna kääntyisi.”

Brittipelaajat ovat miehittäneet kärkikymmenikön. Rhys Enoch ja Dale Whitnell johtavat tuloksella -10, kahdeksatta sijaa jakaa seitsemän pelaajaa tuloksella -6.
Terävimpään kärkeen nouseminen vaatisi jo lauantaina reilua tulosparannnusta kahteen aiempaan verrattuna.

Kalle Samooja pelasi mainion alkukauden. Dubaissa (4.) hän näytti hauista kovassa seurassa. Kanarian saarilla (kolmas ja yhdeksäs) oli mahdollisuuksia jopa voittoon. Keniassa (12.) ja Ruotsissa (34.) tuloskunto on hajonnut loistavan alun jälkeen. 

Nyt peli on Samoojan määritelmän mukaan mainiota, joten hissi voi viedä kolmannella kierroksella tuloslistalla ripeästikin oikeaan suuntaan.

Sami Välimäki (-1) hakee edelleen tasaisuutta kierroksilleen. Kahden ensimmäisen päivän aikana tuloskortissa on jo yhdeksän birdietä ja eagle. Näillä määrilä hän olisi Enochia lyönnin perässä, Whitnelllin kanssa tasoissa. Kolme tuplaa ja neljä bogia jättävät pirkkalalaisen kuitenkin sijaluvulle 59.

Mikko Korhonen (68-78,+2) karsiutui 

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan suorina lähetyksinä lauantaina ja sunnuntaina klo 13.30-19.30

Sami Välimäen lähtöaika on  9.45, Kalle Samoojan 11.56
 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa