Hyppää sisältöön

Kalle Samooja taistelee voitosta Tanskassa

Kalle Samooja pyrkii palata voittotaisteluun Tanskassa

Kalle Samoojan peli kulkee. Viime viikot ovat tuoneet jatkoonpääsyjä, mutta eivät sen suurempaa menestystä. Pelilliset osaset ovat miehen mukaan kuitenkin lupaavassa kunnossa.

Tanskassa käytävä Chllanege Tourin kilpailu Made in Denmark on käynnistynyt suomalaisittain todella lupaavasti. Parhaana pelaajana toisen kierroksen puolivälissä on Kalle Samooja. Samooja jatkoi siitä mihin torstain iltapäivällä jäi. Hän on kahden lyönnin päässä kärkeä kun toinen kierros on kesken. 

Samooja on pelannut identtiset tulokset kahtena ensimmäisenä päivänä. Tulokset 69-69 (-6) oikeuttavat kilpailun jaettuun viidenteen sijaan. Kahden lyönnin päässä Samoojasta etenee kilpailua johtava Joachim B Hansen

Samooja myöntää, että ajatus voittotaistoon palaamisesta on ollut jo hetken mielessä. 

”Kyllä sellanen ajatus on pidempään jo ollut. Nyt on ihan hyviä palasia pelissä. Veto tuntuu vapaalta mutta putti on jotenkin vielä jähmeetä. En saa kauempaa yhtään sisään. Greenithän on ihan timanttiset. Hyvä mahdollisuus varmasti tulee viikonloppuna olemaan voittoon asti”, Samooja viestitti. 

Suomalaismenestystä pyrkivät tuomaan myös Oliver Lindell ja Linus Väisänen tuloksessa -2. Molemmat kaksikosta ovat vasta toisen kierroksensa alkuvaiheilla. Roope Kakko (+1) on tällä hetkellä kilpailun cut-rajan sisäpuolella niukasti kun toista kierrosta on pelattu hänen osaltaan kolme reikää. 

Kim Koivu (+4) ja Mikael Salminen (+5) tarvitsevat kovat nousut päivän aikana, jotta paikka viikonlopulle aukeaa. Lauri Ruuskan pelit päättyivät perjantaihin. 

Etsi luettavaa