Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Tänään oli mies hereillä heti startista”

Kalle Samoojalle Dubain kisa on ET:lla uran 57. Sijoituksia kymmenen joukkoon on  kertynyt hyvällä prosentilla jo kuusi.

Samoojan (68,-4) avauspäivä kulki pelin osalta myötäisessä, mutta parannettavaakin jäi. Mikko Korhonen (70,-2) teki päivän ainoan boginsa viimeisellä.

Kalle Samooja oli syystäkin tyytyväinen avauspäivänsä peliin Dubaissa.

”Tänään oli mies hereillä heti startista. Etuysi menikin pelillisesti melko hyvässä myötätuulessa. Lyönti  toimi koko päivän varsin hyvin.”

Samooja aloitti birdiellä myös takalenkin, mutta 12:lla ja 16:lla tuli  bogit. Eaglea 18:lla putannut turkulainen lopetti kierroksen kahden putin birdieen.

”Jostain syystä putteri veti kylmäksi ysin jälkeen ja siitä bogit oikeastaan syntyivätkin. Hyvä kahden putin ”birkku” vikalle kuitenkin”, hän ammensi tekemästään työstä latausta perjantain iltapäiväkierrokselle.

Aamupäivällä pelanneista Samooja oli seitsemällä birdiellä porukan paras, Sami Välimäki (-1) sai aikaan kuusi birdietä ja Tapio Pulkkanen (72,par) neljä.

Mikko Korhosen kortissa oli vähiten parista poikkeavia tapahtumia. Kolmella birdiellä hän sai  viimeisen (9.) viheriön bogin myötä tuloksekseen 70,-2 jolla on tuloslistalla 19:na.

Korhonen pääsee perjantaina kentälle ensimmäisessä kolmikossa Suomen aikaa kello 5.10. Torstaina tulostaso oli aamupäivällä iltapäivää parempi.

Kisan johtotulos  66,-6)  oli aamukierroksella pelanneiden Justin Hardingin ja Sergio Garcian nimissä.

Kuusi espanjalaista on voittanut Dubai Desert Classicin vuosien 1989-2020 välillä, mutta yksikään heistä ei ole kyennyt siihen kahdesti.

Sergio Garcia oli ykkönen 2017. Hän pitelee kärkipaikkaa, ja saaattaa olla loppusuorallakin kova luu.

Omega Dubai Desert Classic, tuloslista

Viaplay ja V Play Sport näyttävät kisan avauspäivän suorana lähetyksenä iltapäivän osalta kello 13.30-16.00

Etsi luettavaa