Hyppää sisältöön

Kalle Samooja rajatapauksena Kyproksella – Sami Välimäki kiinni jatkopaikassa

Kalle Samooja joutuu ahertamaan myös lauantaina jatkopaikkansa eteen

European Tourin kilpalun toinen kierros valmistuu vasta lauantaina ukkosen keskeytettyä kisan. Kalle Samooja on niukasti cut-rajan paremmalla puolella.

Ukkonen keskeytti Aphrodite Hills Resortissa pelattavan ET:n kisan kello 13.28.  Toista kierrosta päästään jatkamaan klo 15.10.  Selvää on jo tässä vaiheessa, että Tapio Pulkkasta (+3/13) lukuunottamatta muut suomalaiset Sami Välimäki (-7/8), Kalle Samooja (-5/6) ja Mikko Korhonen (par/7) joutuvat pelaamaan toisen kierroksensa loppuun vasta lauantaina. 

Jatkoon pääsee tavanomaisesta poikkeavassa kisassa 32 parasta ja samasa tuloksessa olevat. Kahden ensimmäisen päivän tulokset unohdetaan, samoin viimeiselle kierrokselle lähdettäessä, jolloin voitontavoittelijiota on vain 16+ viimeisessä tuloksessa olevat.

Aurinko näet laskee mailleen jo ennen kello viiden teetä.

Cut-raja on tällä hetkellä -5, joten Korhosen mahdollisuudet ovat minimaaliset, Välimäen pitäisi selvittää raja helposti. Edellisviikon kisassa samalla kentällä toiseksi uusinnan jälkeen sijoittunut Kalle Samooja ei voi tuudittautu pelkkien parien tekemiseen. Raja voi pudota myös tulokseen -6.

Videolla puttaava Steven Brown lukeutuu ET:n perusjyriin, joka varsin yllättäen voitti 2019 Portugal Mastersin.

European Tour, tuloslista

Etsi luettavaa