Hyppää sisältöön

Kalle Samooja porskuttaa – uran avausvoitto mielessä Prahassa

Kalle Samooja pyrkii murtautumaan European Tourille kauden päätteeksi

Suomalaisten pelit käynnistyivät torstaina City Golf Clubilla Prahassa. Kalle Samooja pelasi iltapäivällä parhaan kierroksen suomalaisista pelaajista.

Kalle Samooja sijoittui viime viikolla Tanskassa toiseksi. Kakkossija nosti turkulaisen Challenge Tourin rankingissa viidennelle sijalle. Tällä viikolla Samooja pyrkii nappaamaan uransa ensimmäisen voiton Challenge Tour -tasolta. 

Avauskierroksen tulos 66 (-6) syntyi ilman ainuttakaan bogia. Kortissa luki tyylikkäästi kuusi birdietä ja 12 paria. Samooja taitaa painaa aika vahvalla itseluottamuksella tällä hetkellä?

”No joo onhan se vähä itseluottamuksestaki kiinni mutta jos lyö 17 greeniä ja pääosin drive-wedge-kenttä niin täytyyhä sitä tulostaki tulla. Tänää sain muutaman hyvän putin sisään mutta ei se mitään älytöntä tulitusta kulmaraudalta ollut. Tästä on hyvä jatkaa tietty kisaa. Vähä jouduttiin säätämään ukkosen takia joten akut lataukseen ja aamusta taas ladulle”, Kalle viestitti.

Samooja on pelannut toista kierrosta kuusi reikää (11.30) ja on tehnyt yhden birdien lisää. Parhaana suomalaisena Kalle löytyy kisan tuloksista sijalta 4 tuloksellaan -7. Kärjessä etenee Federico Zucchetti tuloksella -10. 

Muista suomalaisista ainoastaan Roope Kakko (-2) on tällä hetkellä cut-rajan sisäpuolella. Mikael Salminen ja Kim Koivu ovat lyönnin päässä tuloksella -1. Linus Väisänen (par) ja Peter Erofejeff (+1) tarvitsevat reilut parin alitukset perjantaina.

Etsi luettavaa