Hyppää sisältöön

Kalle Samooja palkkasi amerikkalaisen caddien

Saksassa asuva Eric Indries pääsee koeajalle Kalle Samoojan bägiin

Kalle Samooja valmistautuu parhaillaan European Tourin kauteen 2019. Turkulainen selvitteli caddie-asiaa jo Challenge Tourin loppumetreillä, nyt on syntynyt uran ensimmäinen caddiesopimus ammattilaisen kanssa.

Kalle Samooja lähtee vuoteen 2019 usa:laisen caddien avustuksella. Paikan sai lopulta amerikkalaislähtöinen Eric Indries. Saksassa asuva Indries on pyörinyt European Tourilla jo pitkään kantaen myös monien nimimiesten bägejä. Viimeisin työkeikka hänellä oli ranskalaisen Michael Lorenzo-Veran mailapoikana. 

Indres on aluksi Samoojalla koeajalla. Kokeilun myötä selvitetään, minkälainen kemia kaksikon välillä on. 

”Kolmen kisan diili tehtiin ja katsotaan sen jälkeen jatkoa. Mut sellasen rauhallisen kaverin mä sinne kaipaan, joka tuntee kentät”, Kalle perustelee valintaa. 

Samooja pelaa vuoden 2018 puolella kolme European Tourin kisaa. Hongkongin-kisan jälkeen luvassa on väliviikko, josta matka jatkuu kahteen Etelä-Afrikassa pidettävään kisaan. 

Muiden suomalaisten suunnitelmista on selvillä toistaiseksi se, että Tapio Pulkkanen jättää Hongkongin kisan väliin. Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen pelaavat kyseisellä viikolla World Cupia Australiassa. Samoojan kanssa suomalaisia Hongkongissa edustaa Kim Koivu. Etelä-Afrikan kisoihin matkaa ainakin Pulkkanen. Korhosen ja suunnitelmista ei ole vielä tietoa. 

Kim Koivu on suunnitellut pelaavansa myös Mauritiuksen osakilpailun, joka käydään Hongkongin ja Etelä-Afrikan kisojen välisellä viikolla. 

Etsi luettavaa