Hyppää sisältöön

Kalle Samooja osuu väyliin Kiawah Islandilla – kymmenen reiän jälkeen sijaluvulla 20

Kalle Samooja oli yhdeksän reikää pelattuaan kolme lyöntiä kärjestä

Kaksi bogia pudottivat Samoojan (par) viidenneltä sijalta 20:nneksi. Kärkimiehet olivat tässä vaiheessa tuloksessa -3.

Kalle Samooja piti pallonsa mainiosti väylällä kahta avausta lukuunottamatta kierroksen ensimmäisellä puoliskolla aamukierroksellaan.

Kympiltä kierrokselleen startannut turkulainen teki kaksi birdietään 30 sentin ja 5,7 metrin päästä ja oli hetken aikaa tuloslistalla viidentenä.

16:nnella (par 5) hänen avauksensa lipsahti väylän oikealle puolelle, josta toinen lyönti eteni vain 48 metriä etuviistoon. Päivän ensimmmäinen bogey syntyi kahdella putilla.

Toisen boginsa hän teki 18:nnella lyötyään väylältä lähestymisen vasemmalle viheriön yli.

Sisääntulon ensimmäisellä (1. ykkösreikä) Samooja löi toistamiseen avauksensa oikealle, mutta selvitti tilanteen parilla.

Samoojan sijoitus oli puolimatkan krouvissa 19. tuloksella par. Alku on ensikertalaiselta vahva. 

Vain 18 pelaajaa oli tässä vaiheessa alle parin, peräti 48 kilpailijaa 78:sta yli parin.

Kilpailun kärjessä oli kolme pelaajaa tuloksella -3, häntäpäässä kaksi viimeistä Cameron Champin (+9) sekä John Dalyn (+10) tulokset kertovat sen, että Kiawah Island ottaa uhreja raa’alla tavalla.

Iltapäivän tulostaso harvoin on aamupäivää parempi, joten parissa tai sen tuntumaan pelaaminen 18 reikää olisi  Kalle Samoojalle mainio tulos. 

Sami Välimäki lähti kierrokselleen kello 19.36

Tulospalvelu

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf lähettävät kaikki neljä päivää suorina kuvina. Antti Vaalas selostaa ja Timo Karvinen kommentoi klo 20.00–2.30.

Etsi luettavaa