Hyppää sisältöön

Kalle Samooja noitui peliään: ”Kyllä siellä kaikki tehtiin, että viikonloppuna ei tarvitsisi pelata”

Kalle Samoojan pelit päättyivät kahteen kierrrokseen, eikä pettynyt turkulainen säästellyt sanojaan itseään ruoskiessaan. KUVA: GETTY IMAGES

Kalle Samoojan debyytti The Openissa Englannin Liverpoolissa jäi kahden aiemmin pelaamansa majorin tavoin kahden kierroksen mittaiseksi. Vaikka esityksessä oli runsaasti hyviäkin elementtejä, kommenteista kuulsi läpi iso pettymys.

72-76,+6. Lyöntejä kertyi kolme liikaa viikonlopun peleihin pääsemiseksi.

Toinen päivä lähti heikosti liikkeelle, eikä Kalle Samooja saanut väärällä raiteella kulkenutta junaa oikenemaan viidellä ensimmäisellä reiällä.

”Se oli sitten sellaista paskaa taas. Kyllä siellä kaikki tehtiin, ettei viikonloppuna tarvitse pelata”, Samooja tuhahti.

Kierros sai murheellisen lähdön, kun viiden pelatun reiän jälkeen Samooja oli tuloksessa +5 kolmen bogin ja yhden tuplabogin myötä.

”Neloselle maailman huonoin tupla ja kentän yhdelle helpoimmista rei´istä (5 väylä) bogi”, hän jatkoi tiedotteessa manailuaan

Samooja teki 10:lle ja 11:lle birdiet ja sai hetkeksi hengen päälle, mutta se ei kuitenkaan lopulta kantanut riittävästi. Takalenkki meni lopulta pariin.

”Kyllä 15:n ja 16:n kolmeputtiset sitten sinetöivät MC:n. Lyönti, kaksi liikaa, mutta olisi vaan pitänyt pystyä parempaan”, hän ruoski itseään.

Jatkosuunnitelmatkin ovat selvillä.

”Nyt huilaillaan ja treenaillaan neljä viikkoa ja panostetaan loppukauden kisoihin.”

Perjantai-iltaan mahtui Samoojan osalta iloisiakin hetkiä.

Hän oli kannustamassa ja vastaanottamassa Sami Välimäkeä tämän viimeisellä reiällä, jossa jatkopaikka kruunautui upeaan eagleen.

”Olin iloinen ja arvostin kovasti sitä, että Kalle jaksoi pettymyksen jälkeen tulla seuraamaan ratkaisevia tapahtumia”, Välimäki antoi heti kierroksensa jälkeen tunnustusta Samoojalle.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa