Hyppää sisältöön

Kalle Samooja kymmenentenä Skotlannissa – Samooja ja Korhonen hyökkäysasemista Scottish Openin päätöspäivään

Kalle Samooja pelasi ensimmmäistä kertaa urallaan yli parin The Renaissnce Clubilla lauantaina

Robert Rock lähtee päätöspäivään The Renaissance Clubilla johtoasemasta. Kalle Samooja sekä Mikko Korhonen ovat sunnuntaina yli 30 pelaajan joukosssa joukossa, joista lopullinen voittaja löytyy.

Vaativa keli, kova sade, teki Scottish Openin kolmannesta päivästä kärkiryhmien osalta melkoisen selviutymistaistelun.  Sateessa peli venyy ja viimeiset parivaljakot kiersivät päätösreikiä varsin hämärissä olosuhteissa. Tulostaso oli kärkryhmissä vaatimaton.

Päivän parhaat tulokset tulivt vähemmän yllätttävästi aamupävän ryhmistä.  Yhdeksän lyöntiä kisaa johtaneesta Lucas Hebertia jäljessä olleet Adri Arnaus,  Gavin Green ja Victor Dubuisson pelasisivat tuloksen 67,-4  nousten  kärjen tuntumaan kuudensiksi, vain neljän lyönnin päähän kisaa johtavasta Robert Rockista (-9).

Kilpakumppaniensa valmentajana pitkään toiminut Robert Rock tavoittelee uransa kolmatta voittoa ET:lla

Kilpakumppaniensa valmentajana pitkään toiminut Robert Rock tavoittelee uransa kolmatta voittoa ET:lla

GETTY IMAGES

Suomalaiskolmikko Kalle Samooja (74,+3), Mikko Korhonen (72,+1) ja Sami Välimäki (78,+7) kulki tuloslistalla toiseen suuntaan. 

Samooja (-4)  selvisi kierroksestaan kolmella bogilla, mutta ei onnistunut tekemään yhtään birdietä. Mahdollisuuksia kärkipäähän, jopa voittoon  kymmenenneksi pudonneella turkulaisella  on myös viimeisellä kieroksella.

Mikko Korhosen  (-3) jakaa  sijalukua 22:s, Robert Rockiin  hänellä on matkaa kuusi lyöntiä.

Sami Välimäki (+2) aloitti  kierroksensa kahdella bogeylla, eikä kyennyt kääntämään peliään toiseen suuntaan. 14:n reiän jälkeen hän oli jo kahdeksan yli, birdie 15:lla toivottavasti antoi sysäykseen nousulle sunnuntaina. Sijaku on 58:s.

Scottish Open, tulosseuranta

Etsi luettavaa