Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Koko päivä taistelua, puolustusvoitto tuloksena”

Golf Costa Adejen 18:s on birdiereikä

Kallle Samooja antoi kentällä kaikkensa, mutta loistava lähipelikään ei antanut hänelle mahdollisuuksia uhata hurmiossa pelannut Dean Burmesteria.

Kalle Samooja saavutti uransa toisen kolmostilan European Tourilla. Edellinen tuli maaliskuussa 2020, jolloin turkulainen jäi lyönnin päähän Qatarin kisan voiton uusinnasta.

”Melko taistelua oli tämä päivä. Siihen nähden ihan ok puolustusvoitto. Kentälle jätettiin kaikki tänään, välittyi varmaan tv:n välityksellä myös”, Samooja summasi.
Samooja aloitti kierroksensa vahvasti tekemällä viiden ensimmäisen väylän aikana kolme birdieä. Kasille tuli bogi, jonka Samooja kuittasi heti perään birdiellä.
Kympille tuli seuraava bogi. Sen jälkeen Samooja matkusti par-junassa kierroksen loppuun saakka.

”Lyöminen ei ole todellakaan sillä tasolla, missä sen pitäisi olla, ja mitä se on kauden alussa ollut. Lähipeli sen sijaan oli timanttia koko viikon, samoin putti, hän analysoi.
Samooja antoi tunnustusta kilpailun voittaneelle  Dean Burmesterille, joka  takoi viimeisellä kierroksella tauluun tuloksen -9.

”Burmester pelasi kyllä niin jäätävän hyvin ja huippukierroksen, että ei jää mitään jossiteltavaa.

Kiertue pysyy Teneriffalla myös ensi viikon. Seuraavalla viikolla edessä on Betfred British Masters. Samooja ei ollut vielä tuoreeltaan kilpailun jälkeen lyönyt lukkoon suunnitelmiaan.
”Nyt otetaan vähän happea ja mietitään, missä pelataan seuraavaksi.”
Samoojan nimeä ei ollut Teneriffan toisen  kisan osallistujien listalla ennen päättyneen kisan finaalikierroksen käynnistymistä.

Lähde: Kalle Samoojan tiedote

Tulospalvelu
 

Etsi luettavaa