Hyppää sisältöön

Kalle Samooja ja Mikko Korhonen lauantaina samassa ryhmässä voittotaistoon Dubaissa

Kalle Samooja on jälleen hankkiutunut Dubaissa asemiin

Kalle Samoojalla on kaksi ja Mikko Korhosella kolme lyöntiä kärkeen ennen viikonlopun kierroksia kärkikymmenikösssä. Myös Sami Välimäki (par) taisteli itsensä jatkoon.

Belgian Thomas Detry (-10) pääsee lauantaina kolmannelle kierrokselle Emirates Golf Clubilla Dubaissa yhden lyönnin johtoasemassa ennen Skotlannin nuorta vasuria Robert MacIntyrea.

Kolmatta sijaa yhdessä European Tourin klassikkokilpailuista jakaa kolme pelaaajaa, näiden joukossa toisen kerran peräkkäin tuloksen 68,-(4) tehnyt Kalle Samooja (-8).

Suomalaisilla on kärkitaistossa kaksi vahvaa korttia,  sillä aamun ensimmäisessä ryhmässä tuloksen 67 (-5) pelannut Mikko Korhonen  on kuudentena.

Samooja ja Korhonen pelaavat samassa ryhmässä kolmannen kierroksen riippumatta siitä pistetäänkö osallistujat kiertämään kahden tai kolmen hengen ryhmissä.

Sami Välimäellä vahva loppukiri

Sami Välimäellä oli torstain tapaan vaikeuksia kierroksensa alkuvaiheilla. Kolmen bogin ja yhden tuplan kymmenelle ensimmäiselle tehtyään hän oli kierrostaan kolme yli ja kaksi lyöntiä cut-rajasta. Välimäki esitti torstain tapaan hyvän loppuvedon tehden birdiet väylille 14 ja 16.

Yhteistuloksella 71+73, par hän selvisi viimeisellä tuloksella jatkoon välttäen toisen peräkkäisen karsiutumisen. Tapio Pulkkanen karsiutui tuloksin 72-75,+3

Omega Dubai Desert Classic, tuloslista

Viaplay ja V Play Sport näyttävät Dubaista suoran lähetyksen lauantaina kello  10.30-15.30

Etsi luettavaa