Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Hyvä testi heti kauden alkuun”

Kalle Samooja on pelannut vahvasti harjoituskierroksilla Abu Dhabissa

Kalle Samooja lähtee European Tourin uuteen vuoteen Abu Dhabissa hyvässä pelikunnossa. Jos harjoituskierrosten taso säilyy kilpailuissa, voidaan odottaa hyviä tuloksia.

Kalle Samooja aloittaa keskiviikkona pelit Abu Dhabissa kello 9.55 Suomen aikaa. Samassa ryhmässä pelaavat kokeneet Alvaro Quiros ja Nacho Elvira. Espanjalaisessa hodarissa pelaava Samooja uskoo mahdollisuuksiinsa jo Abu Dhabin suurkilpailussa. 

Seitsemän miljoonan dollarin kilpailu on luonnollisesti suurin mitä turkulainen on koskaan pelannut. 

”Harkkarundien pelin ylläpitäminen tuottaisi hyvän lopputuloksen. Jos sen saisi irti myös tulevina päivinä, näkyisi se varmasti positiivisena tuloksissa”, Samooja kertoo.

Abu Dhabi Golf Clubin raffit ovat pelottavat. Kalle kertookin, että väyliin osuminen on kaiken A ja O. 

”Tiilyönnit ovat isossa roolissa. Jos ei osu väyliin, niin pitkä päivä tulee. Tämä on hyvä testi heti kauden alkuun. Jos ei pärjää, on turha jossitella. Greenit vaikuttivat kohtuu helpoilta, mutta putit pitää toki laittaa sisään. Palloa pitää lyödä hyvin”, Samooja muotoilee. 

Kauden 2019 tavoite on säilyttää pelioikeus, mahtua mukaan finaalikisoihin ja miksei napata jopa European Tourin voittoa.

”Ehdottomasti rahalistan kautta kortin uusiminen. Pitäisi hilata itsensä finaalikilpailuihin. Se vaatii hyviä kisoja, enkä sulje pois sitä, ettenkö voisi myös voitoista pelata”, Kalle päättää. 

Abu Dhabissa menestyminen voi tuoda paljon pisteitä kiertueen listoille. Suurissa kisoissa menestyminen siloittaa todella paljon tietä kohti vuoden 2020 pelioikeutta! 

Kisa nähdään suomenkielisellä selostuksella Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. Keskiviikkoaamun lähetys käynnistyy jo kello 5.30 Suomen aikaa. 

Etsi luettavaa