Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Elämäni huonoin viiden reiän pätkä”

Hanskaaa käteen ja kohden uusia menestyksiä. Avauspäivän jälkeen johtanut Kalle Samooja lähti kolmannelle kierrokselle sijaluvulta 18.

Kalle Samooja (64-74,-4) johti Italian Openia, kunnes musta hetki pudotti hänet kauas kärkiryhmistä. Lauantain kierrokselle hän lähti klo 9.00.

Kalle Samooja oli allapäin, mutta ei murtunut hukattuaan varsin hyvältä näyttäneen pelinsä ja johtopaikan järisyttävän heikolla viiden reiän pätkällä perjantain toisella kierroksella. Yksinään kisaa tuloksella -10 johtanut turkulainen menetti konseptinsa kentän neljännellä, joka oli hänelle 13:s
 

Katastrofi käynnistyi vaivattoman oloisesta lähestymisestä 169 metrin matkalta (par-3). Pallo lensi viheriön yli pitkään heinään. Sieltä hän pääsi vasta neljännellä viheriölle ja puttasi kerran. Jaksoon mahtui tämän jälkeen yksi par, kaksi bogia ja kruunuksi tripla, sekin par-kolmosella.

”Siinä tais päästä todistamaan elämäni huonointa viiden reiän pätkää. Mies oli jotenkin puhki jo kierroksen puolessa välissä, ja noihin kahteen par 3:een se sitten kulminoitui, Samooja harmitteli.
”Kun lyö huonosti, niin täällä joutuu ongelmiin, hän lisäsi

Samooja päätti kierroksensa birdieen, eikä kärki ei ole toivottoman kaukana. Australian Min Woo Lee johtaa tuloksella -10, hänen takanaan on neljän pelaajan ryhmä tuloksella -8.

”Kerätään virrat takaisin yön aikana ja isketään hyvä viikonloppu”, Kalle Samooja latasi itseään varhaista lauantaiaamun starttia varten.

Mikko Korhonen (-8) lähtee kakkosryhmässä kierrokselleen kello 10.00.
Suomalaisista ovat mukana myös kaksi lyöntiä tulokseensa kierroksen jälkeen saanut Sami Välimäki (-1) sekä Tapio Pulkkanen (par)

Elisa Viihde Viaplayn ja V Sport Golfin lähetysaika Marco Simone Golf Clubilta on aikaistunut.
Suoraa kuvaa ja ääntä tulee klo 11.30-16.30

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa