Hyppää sisältöön

Kalle Samooja arpoi kierrokselleen hyvän ajurin: ”Parasta draivaamista hetkeen”

Golf Costa Adejen maisemat Teneriffan vehreällä saarella miellyttävät silmää.

Kalle Samooja (64,-7) teki draiverivalintansa parkkipaikalla. Mikko Korhonen (68,-3) oli tyytyväinen esitykseensä

Kalle Samooja pelasi avauskierroksensa Golf Costa Adejen kentällä ilman bogeja ja hilautui kärjen tuntumaan seitsemällä birdiellä.

”Aamulla arvoin kolmen driverin välillä ja hyvä sieltä näytti löytyvän, koska oli parasta draivaamista hetkeen”,vuoden parhaan tuloksensa tehnyt Samooja kertoi tiedotteessaan
”Putteri oli myös tänään hyvällä tuulella. Greenit ovat todella muodokkaat, joten täytyy olla hyvä tuntuma nopeuteen.”

Aamupäivän pelien jälkeen Samooja oli jaetulla viidennellä tilalla. John Catlin (-8) käväisi tuloksessa -10, mutta kahden viimeisen reiän bogillaan hän jäi lyönnin pääähän kenttäennätyksen tehneestä Thorbjörn Olesenista (-9).
”Tulostaso ehkä vähän yllätti, mutta lippuja varmaan ruvetaan tiukentamaan kohti sunnuntaita, Samooja uumoili tulostason talttumista.

Mikko Korhosen energiat kohdillaan

Mikko Korhonen (68,-3) tullee olemaan avauspäivän jälkeen 151:n pelaajan kisassa ensimmäisessä neljäneksessä. Hän teki neljä birkkua ja yhden bogeyn, joka kirjattiin kentän helpoimmalla reiällä ( 13. par-5)

”Ihan vankka kierros tänään. Muutama lyönti ehkä jäi kentälle, mutta kaiken kaikkiaan ihan mukavasti pysyi kierros kasassa. Kiva, että jaksoin mukavasti pelata loppuun asti samalla tasolla ja energiat pysyivät kohdillaan. Tämä oli hyvä alku kisalle ja tästä on hyvä jatkaa huomenna”, Korhonen kommentoi.

Korhonen ja Samooja kiertävät vappuaattona iltapäivän ryhmissä.

Avauskierrostaan iltapäivällä pelaaavat Sami Välimäki (-2/6), Tapio Pulkkanen (par/2) sekä Janne Kaske (+2/2).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa