Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Alkuasento löytyi, parasta lyömistä kahteen viikkoon”

Kalle Samooja on tehnyt kahden ensimmmäisen päivän aikana 15 birdietä ja kuusi bogia

Kalle Samooja (65-68,-9) oli pettynyt toisen päivän tulokseen, mutta itseluottamus viikonlopullle on hyvällä tasollla.

Kalle Samooja lähti toiselle kierrokselle kolme lyöntiä kärjen takaa, johti hetken aikaa  pudotakseen viiden bogeyn myötä  yhteistulokseen -9. 

Tiukassa kasassa on ennen viikonloppua 20-30 pelaajaa, eikä turkulaisen takamatka näytä kasvavan muutamaa lyöntiä suuremmaksi

”Vähän on kaksijakoiset fiilikset päivästä. Kahteen viikkoon parasta pallonlyömistä ja alkuasento rupesi vihdoin löytymään. Lupaa hyvää viikonlopulle, mutta pettynyt täytyy olla päivän tulokseen, hän pohti.

”Löin todella hyviä lyöntejä ja putit upposivat. Aika tehotonta oli sitten 17:stä eteenpäin. Vähän jotenkin mies väsähti, enkä saanut enää parasta irti”, kaksi paria ja neljä bogia kentän etuysillä tehnyt Samooja harmitteli.

Perjantain kierros on  kesken. Kärkipaikkaa jakoi kello 18.00 kolme pelaajaa kolme lyöntiä (-12) Samoojaa paremmalla tuloksella .

”Toivotaan, ettei kärki karkaa liikaa.” 

Iltapäivän nousijoita oli Japanin Masahiro Kawamura, joka seitsemännen reiän holarinsa jälkeen oli kierostaan kuusi alle parin.

Tapio Pulkkanen  (-8/9) oli kierroksensa puolivälissä sijalla 14. 
Sami Välimäki (-5/8) aloitti bogeylla, mutta taikoi seitsemällä seuraavalla neljä birdietä, joista kolme par-kolmosilla. Sijaluku oli 50:s.
Janne Kaske (-2/10) oli ainoana suomalaisena toiselle puoliskolleen lähtiessään cut-rajan väärällä puolella.

Tulospalvelu

Elisa Viihde Viaplay näyttää toisen päivän suorana kello 16.00-21.30.

Etsi luettavaa