Hyppää sisältöön

Kaksinkertainen major-voittaja passitettiin telkien taakse kahdeksi vuodeksi

Angel Cabrera passitettiin istumaan tuomiotaan suoraan oikeudenkäynnistä.

Poliisia pitkään pakoillut Angel Cabrera sai kahden vuoden tuomion muun muassa entisen puolisonsa pahoinpitelystä.

Angel Cabrera on saanut kahden vuoden vankeustuomion entisen puolisonsa pahoinpitelystä, uhkailemisesta ja häirinnästä. Myöhemmin myös Cabreran ex-vaimo ja toinenkin entinen puoliso yhtyivät syytteisiin.

Kaksinkertainen major-voittaja kiisti syytökset, mutta cordobalainen oikeus totesi 51-vuotiaan syylliseksi ja langetti tälle kahden vuoden vankeustuomion. Cabrera passitettiin telkien taakse välittömästi.

Argentiinan kaikkien aikojen paras golfari oli pakoillut poliisia ulkomailla. Hänet pidätettiin interpolin pidätysmääräyksestä Rio de Janeiroissa tammikuussa. Kesäkuussa hänet luovutettiin Argentiinan, jossa hänelle eilen luettiin tuomio.

Cabrera voitti US Openin 2007 ja Mastersin 2009. Sen lisäksi hän oli uusimassa Mastersin voitosta vuonna 2013, mutta hävisi Adam Scottille. Kaikkiaan Cabreralla on 52 kansainvälistä voittoa, ja hänet on valittu neljä kertaa muun maailman Presidents Cup joukkueeseen.

Viimeksi hän pelasi Yhdysvaltain Champions Touria, jossa hänelle ehti kertyä ennen kiinni jäämistään yhdeksän starttia. Viimeisimpään kisaan hän osallistui syyskuussa. Jo tuolloin Cabreran rikosjuttu oli vireillä, eikä hän ollut pyytänyt matkustuslupaa paikalliselta oikeudelta. Sen vuoksi cordobalaiset syyttäjät esittivät hänelle kansainvälisen pidätysmääräyksen.

Cabreran tuomiosta kertoi ensimmäisenä Suomessa Golfpiste.

Etsi luettavaa