Hyppää sisältöön

Kaksi supertähteä jää pois finaalikisasta – Pulkkanen, Korhonen ja Samooja ison mahdollisuuden edessä

Tapio Pulkkanen on yksi kymmenistä pelaajista

Viktor Hovland ja Justin Rose jäävät varmuudella pois seuraavalla pelattavasta kauden huipennuksesta. Suomalaiskolmikko saa pistää parastaan päästäkseen mukaan.

Dubai Championshipin kolmanteen päivään lähdettiin suomalaisittain erittän lupaavista asemista koskien seuraavan viikon DP World Tour Championshipin osallistujalistaa.
Tapio Pulkkasen ja Mikko Korhosen lisäksi Kalle Samooja ilmoittautui huippukierroksella (64,-8) mukaan taisteluun viimeisistä paikoista.

Positiivisia uutisia tihkui Dubaista toisen päivän jälkeenkin. Race to Dubai -listan sijoilla 11:s ja 22:s olevat Viktor Hovland ja Justin Rose ovat ilmoittaneet, että he eivät lähde mukaan kauden finaaliin. 
Tämä merkitsee ET:n ilmoituksen mukaan sitä, että ainakin 53 pelaajaa listan kärjestä saa paikan torstaina käynnistyvään finaalikisaan.

Listalta on jo poistettu Sergio Garcia sekä Patrick Reed, joiden kisojen määrä ET:lla ei sääntöjen mukaan ole riittävä. Jos he saavat Tourin johtajan Keith Pellyn kannattaman pelioikeuden (villin kortin tms.) finaaliin, se ei vähennä listalta otettavien määrää.

DP World Tour Championshipin lopullinen osallistujalista selviää sunnuntaina tunnin sen jälkeen, kun Dubai Championship on päättynyt. Mahdollista on edelleen sekin, myös sijoilta 53+ pääsee pelaajia mukaan.
Dubai Championshipin edellisvuoden voittaja Antoine Rozner on ottanut Emirates Estatesin Fire Coursen haltuunsa. Kun mukaan lasketaan kaikki ranskalaisen pelaamat väylät (114 / kuusi reikää lauantailta) hän on yhteensä 41 alle parin.

Pulkkanen, Korhonen ja Samooja olivat kaikki ensimmäisen 60:n joukossa toisen kierroksen jälkeen.  Erot kärkipäässä ja sen takana ovat todella pieniä. Helpon kentän johdosta tuloslista tulee muuttumaan koko viikonlopun ajan.

Kalle Samooja (-13) tarvinnee finaaliin päästäkseen sijoituksen kolmen joukkoon.  Viiden reiän jälkeen hän oli kuudentena.
Pulkkanen (-8) oli neljä reikää ennen kolmannen kierroksen loppumista sijalla 48:s, Mikko Korhonen (-10) 27:s kaksi reikää ennen loppua.

Sami Välimäki (71-68-70,-7) ehti jo pelata aamukierroksensa loppuun, sijaluku on päälle 50:n.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät Dubai Classicin kolmannen päivän suorana kello 10.00-15.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa