Hyppää sisältöön

Kakko vaihtoi 9 vuotta vanhan draiverin – tulosta tuli!

Roope Kakko takoi kauden parhaan kierroksen Sveitsissä

Roope Kakko oli pirteällä pelipäällä Sveitsin Challenge Tour -kisan toisella kierroksella. Tuloksena oli koko kauden alhaisin kierrostulos ja lähes 50 sijan nousu.

Roope Kakko kiersi toisen kierroksen Swiss Challenge Turnauksessa 67 (-4) lyönnillä. Kakko sai hyvän alun kierrokselleen tehden ensimmäiseen viiteen reikään kolme birdietä. Päivän ainoa bogi syntyi kolmannella reiällä. 

Välissä nähtiin pitkä putki pareja, kunnes kaksi viimeistä reikää toivat jälleen birdiet. Roope oli tyytyväinen tekemiseen, mutta peräänkuuluttaa edelleen lisää rohkeutta otteisiinsa. 

”No, mukava rundi. Season low 9 vuotta palvellut draiveri meni vaihtoon ennen kisaan, ja uusi draiveri on kyllä toiminut oikein mallikkaasti. Kyllä omassa rohkeudessa kentällä on vielä paljon tekemistä, mutta ei se auta kuin sitkeästi rakentaa hommaa ja nauttia onnistumisista ja ennen kaikkea olla rohkein mielin niitä metsästämässä”, Kakko viestitti.

Viikonloppuun teemat ovat myös selkeät. Tuloksen kautta peliä ei voi rakentaa, vaan se tulee oikeilla metodeilla. 

”Viikonloppuna tulosta tärkeämpää onkin juuri tuo oma peli-ilme. Pitää olla onnistumisten perässä vahvasti ja se on nyt viikonlopun isoin juttu”, Roope päättää. 

Kakko on tuloksellaan -4 kisassa sijalla 17. Kärki on karannut, sillä kaksi miestä ovat omissa luvuissaa. Marcel Schneider (-15) ja Kristian Johanssen (-12) ovat kärkikaksikko.

Muista aamupäivän suomalaisista Lauri Ruuska jäi kisan häntäpäähän. Linus Väisänen on yhteistuloksessa +1 ennen kolmea viimeistä reikää. Väisänen tarvitsee vähintään yhden birdien loppuun, jotta viikonloppunakin saa kisailla. 

Iltapäivävuorossa ovat Lindell, Samooja, Koivu ja Ahokas. 

Etsi luettavaa