Hyppää sisältöön

Kakko pelasi kakkosreiän neljä yli parin – pelaa silti kärkisijoituksista

Roope Kakko jatkaa parhaana suomalaisena Ranskan Challenge Tourin kisassa.

Roope Kakko epäonnistui pahasti kierroksen alussa, mutta on onnistunut nousemaan takaisin kärkitaisteluun.

Mitä ihmettä Roope Kakolle tapahtui tänään toisella reiällä? Kakko teki par 3:lle seiskan, mikä pudotti häntä tulosluettelossa rutkasti.

Epäonnisen reiän jälkeen Kakko otti kuitenkin itseään niskasta kiinni ja teki birdiet rei’ille 4, 7 ja 8. Ne nostivat hänet takaisin kymmenen parhaan joukkoon, kun Kakko on kierroksensa puolivälissä.

Yksi syy Kakon epäonnistumiseen kierroksen alussa voi johtua kovasta tuulesta. Se on pitänyt tulostason melko maltillisena aiempiin päiviin verrattuna. Esimerkiksi eilen 12 alle pelannut Matt Ford on tätä päivää kaksi yli parin, ja viiden lyönnin johto on kaventunut kahteen.

Kakko on tällä hetkellä yhteistuloksessa -7 eli kuusi lyöntiä kärkeä perässä. Kolmanteen sijaan on kolme lyöntiä matkaa.

Kalle Samooja on puolestaan onnistunut rakentamaan pientä nousua. Hän on tätä päivää yksi alle parin ja yhteistuloksessa -5. Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 14. sijaan.

Kovasta kelistä kertoo paljon se, että turkulainen on noussut tänään peräti kymmenen sijaa.

Oliver Lindell on ollut suomalaisista eniten ongelmissa kovassa tuulessa. Hän tätä päivää kolme yli, ja yhteistulos par riittää tässä vaiheessa 43. sijaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa