Hyppää sisältöön

Kakko ja Koivu parhaina suomalaisina avauspäivän jälkeen

Roope Kakko on hyvissä asemissa European Tourin karsinnoissa avauspäivän jälkeen.

European Tourin karsintafinaalin kaksikymmentäviisi parasta pelaajaa nousee kisan päätteeksi paikan pääkiertueella. Suomalaista karsinnat aloitti parhaiten Roope Kakko ja Kim Koivu.

Kim Koivu ja Roope Kakko jakavat 25. sijaa European Tourin karsintafinaalissa avauspäivän jälkeen. Suomalaiset ovat tuloksessa kaksi alle parin, kun kärjessä porhaltava Ranskan Gary Stal on viisi lyöntiä edellä.

Koivu ja Kakko olivat samalla ainoat pelaajat, jotka alittivat parin ensimmäisellä kierroksella. Mikael Salminen pelasi pariin (jaettu 58:s) ja Oliver Lindell (jaettu 80:s) yhden yli. 

Kalle Samooja (+2) ja Linus Väisänen (+5) eivät mahdu sadan parhaan joukkoon, mutta pelaajilla on vielä kosolti aikaa nousta, sillä kilpailu on kuuden kierroksen mittainen ja cut tulee vasta neljän kierroksen jälkeen, kun kaikki pelaajat ovat ehtineet kiertää molemmat karsintakentät, Luminen Hillsin ja Lakesin, kaksi kertaa.

Koivu, Lindell ja Väisänen pelasivat tänään Lakesin ja Kakko, Salminen ja Samooja Hills-kentän.

Avauspäivän perusteella kentät ovat suurin piirtein yhtä vaikeita, kun esimerkiksi aiemmalla karsintakentällä PGA Catalunyassa Stadium-kenttä oli selvästi Tour-kenttää haastavampi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa