Hyppää sisältöön

Kakko ainoa suomalainen jatkoonmenijä Swiss Challengessä

Roope Kakko selvitti ainoana suomalaisena cutin Swiss Challenge -kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Roope Kakko aloitti toisen kierroksen huikeasti, mutta kolme viimeistä reikää tuotti pettymyksen. Kokenut ammattilainen eteni kuitenkin ainoana suomalaisena jatkoon Challenge Tour -kisassa Sveitsissä.

Roope Kakko selvitti ainoana suomalaisen cutin Swiss Challenge -kisassa. Kiertuejyrä pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta yhteistulokseen par (73-71), mikä riittää kisan puolivälissä jaettuun 42. sijaan.

Kärkeen Kakolla on matkaa kymmenen lyöntiä, mutta kympin sakkiin vain viisi. Kisaa johtaa Ranskan Jeong weon Ko tuloksella -10 (66-68).

Toisen kierroksen Kakko aloitti todella vahvasti pelattuaan ensimmäisen viisi reikää peräti neljä alle parin. Valitettavasti kisan lopetus oli kuitenkin lähes yhtä heikko kuin aloitus, sillä päivän kolmelle viimeiselle reiälle hän teki bogit.

Myös eilen Kakko oli vaikeuksissa Golf Saint Apollinaire -kentän kinkkisillä rei’illä 17 ja 18, joille hän teki tuplan ja bogin.

Kakon lisäksi Suomesta kisassa olivat mukana Oliver Lindell ja Lauri Ruuska. Lindell karsiutui jatkosta lyönnillä ja kummallisen toisen kierroksen pelannut Ruuska kahdella.

Ruuska teki tänään kaksi eagleä ja birdien, mutta ne eivät auttaneet, sillä yhden tuplan lisäksi hän teki peräti seitsemän bogia. Ruuska päätyi yhteistulokseen +3 (71-76) ja pääsi lähtemään kotimatkalle etuajassa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa