Hyppää sisältöön

Kärkiryhmä tulessa Dubaissa – Rorylta huikea Seve-lyönti!

Kisan nimekkäin kolmikko on aloittanut upeasti

Rory McIlroy, Sergio Garcia ja Henrik Stenson asetettiin ensimmäiselle kierrokselle samaan ryhmään legendaarisessa Dubai Desert Classicissa. Koko ryhmä on painanut kaasun pohjaan heti kilpailun alusta lähtien.

Rory McIlroy (-7), Sergio Garcia (-5) ja Henrik Stenson (-4) ovat näyttäneet heti Dubai Desert Classicin avauskierroksella, miksi ovat eurooppalaisen golfin eliittiä. Ryhmä on pelannut yhdessä Emirates Golf Clubin kenttää 16 reikää (yhteensä 48) ja saldona on toistaiseksi 17 birdietä ja yksi bogi parien lisäksi. 

McIlroy jakaa kilpailun kärkipaikkaa tuloksellaan. Sergio Garcia on tasaisessa kisassa yhdeksäntenä ja Henrik Stenson sijalla 14. Viime viikolla loppuun asti voitosta taistellut Thomas Pieters jakaa Roryn kanssa kärkipaikkaa pelattuaan yhden reiän vähemmän. Seitsemän alle ovat myös Chris Paisley, Lasse Jensen ja David Horsey

Rory McIlroy löi yhden kilpailun tyylikkäimmistä lyönneistä avauskierroksella. Seve-henkinen suoritus väylällä 1 (Roryn 10) johti päivän viidenteen birdieen. 

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen ovat iltapäivävuorossa. Korhonen aloittaa kello 10.20 ja Ilonen 10.40 Suomen aikaa. 

Kilpailua voit seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin tai Viaplayn kanavilta.

Tulospalvelu:

Etsi luettavaa