Hyppää sisältöön

Kärkipelaajien lähestymistavat Mastersin viikonloppuun

Rory McIlroy ja Marc Leishman puhuvat rentoudesta. Jordan Spiethillä analyyttinen lähestymistapa viikonloppuun. Reed pelaa enemmän tunteella.

Rory McIlroy on ollut tyytyväinen pelin tasoon ja etenkin hyvään mentaaliseen mielentilaan. Hän pelaa jokaisen lyönnin kerrallaan niin hyvin kuin mahdollista, yksi lyönti ja putti toisensa jälkeen. Keskittyminen vain seuraavaan lyöntiin auttaa pysymään rentona ja toiveikkaana. 

Marc Leishman näkee golfin vain pelinä ja mitä enemmän hän nauttii kierroksesta sitä helpommin tulokset syntyvät. Leishman on oppinut laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen golfkentän ulkopuolella sattuneiden ongelmien avulla. Vaimon sairastuminen bakteerin aiheuttamaan tulehdukseen vei Leishmanin puolison aina koomaan asti. Tästä vaikeudesta selvittyään golf ongelmat eivät tunnu turhan merkittäviltä. Leishman sijoittui Mastersissa neljänneksi vuonna 2013 ja tietää pystyvänsä pelaamaan kentän hyvin. 

Jordan Spieth ei ole huolissaan perjantain tublabogi, bogi aloituksesta. Pari huonoa lyöntiä ei tule ratkaisemaan viikon lopputulosta (ellet ole Sergio Garcia). Spieth ei pelkää virheitä, sillä hän tuntee pystyvänsä korjaamaan svingin ja pelin ongelmat melko nopeasti.

Patrick Reedin mukaan pelaajan on uskottava voittoon onnistuakseen. Vaikka voitto on ollut uran unelma pienestä pitäen on kilpailussa vielä paljon pelattavaa. Reed tahtoo vain jatkaa peliä samalla tavalla kuin tähän asti. 

 

Etsi luettavaa