Hyppää sisältöön

Kärkipari karkasi Roope Kakolta Tukholmassa: ”Tuulen kääntyminen sotki pasmat”

Roope Kakko lähtee viimeiseen päivään neljänneltä tilalta

Kakko (73,+1) pelasi neljä viimeistä kolme yli pudoten CT:n kisassa ennen päätöspäivää neljänneksi.

Österåkers Golfklubbilla Tukholman pohjoispuolella pelattavassa Dormy Openissa kolmanteen päivään tuloksesta -10 lähtenyt  Roope Kakko pääsi kärjen tuntumaan pelattuaan ensimmäisen puoliskon kentästä kaksi alle.

”Lyöminen oli vahvaa, peli hyvin hallussa. Erinomaisesti löin sisääntulossakin ensimmäiset viisi reikää, en vain saanut 2-3 metrin matkalta putteja säkkiin”, Kakko kertoi kierroksensa jälkeen.

Tuuli kääntyi 180 astetta

Olosuhteet vaihtutuvat toisinaan nopeasti. Näin kävi myös Österåkersissa toiseksi viimeisen kolmikon ollessa valmistautumassa 15:n avauksiinsa.

”Tuuli kääntyi hyvin yllättäen täyden 180 astetta. Tällä par-kolmosella olikin selkätuuli, jonka vaikutusta oli vaikea arvioida”, väylälle bogeyn tehnyt  Kakko jatkoi.

Lyhyelle 16:lle hän sai aikaan parin, 17:lle taas bogeyn.
”Tuuli sotki pasmoja. Kyllä siinä niin pääsi käymään. Oma lukunsa oli vielä 18:s, jolla aiempien päivien tuuleen oli päässyt rautakuutosella lyömään toista viheriölle (par-5).”

Perjantaina siihen ei ollut mitään mahdollisuutta, päivänsä Kakko kruunasi ottamalla kolmen putin kautta bogeyn. 

”Pelasin siis hyvän kierroksen, ja tein huonon tuloksen. Harmittaa tietysti, mutta lauantaihin voin lähteä luottavaisin mielin. Lyönnit, etenkin raudat ovat vahvassa tikissä. Jokaisesta lyönnistä ja sijasta taistellaan viimeiseen asti.”

Kakko (67-67-73,-9) on kisaa johtavaa Felix Morya (-17) kahdeksan lyöntiä jäljessä. Toiseen tilaan on kuusi lyöntiä, kolmanteen vain yksi.

Lauri Ruuska (68-74-72,-2) on sijaluvulla 49:s, Juuso Kahloksen kolmas kierros (72-70-79,+5 ) pudotti hänet 72:ksi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa