Hyppää sisältöön

Kärkimies Kim Koivu: ”Olen ollut tässä asemassa amatöörinä monta kertaa”

Kim Koivu on iskussa.

Kim Koivu lähtee hyvällä itseluottamuksella Kiinan-osakilpailun päätöspäivään.

Kim Koivu on pelannut uransa neljättä Challenge Tourin kilpailua. Tähän mennessä kilpailut ovat sujuneet nousujohteisesti.

Kolme vuotta sitten Turun Gant Openissa hän jakoi 149:ttä sijaa. Kaksi vuotta sitten Vierumäki Finnish Challengessä hän putosi cutista lyönnillä sijoittuen 68:nneksi. Seuraavaa CT-kisaa pitikin odottaa sitten pidempään. Se oli sitten viime kuussa kisattu Kenian avoimet, jossa Koivu oli 14:s. Nyt helsinkiläinen on kilpailun johdossa ennen päätöspäivää ja Challenge Tourille antamassaan haastattelussa hän sanoo olevansa nauttivansa pelaamisesta kärjessä.

”Tee töitä kovaa päästäksekseni huipulle, joten se on tietysti paikka, jossa haluan olla ja nautin siitä”, Koivu kertoi.

Vaikka Koivu lopetti kolmannen kierroksen kahteen perättäiseen bogiin (kierroksen ainoat), hän sanoo olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

”Mielestäni pelasin hyvin koko päivän. Sisääntulossa löin muutaman huonon lyönnin, mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen esitykseeni tänään.”

Koivu pelasi tänään tuloksen 69 (-2). Eiliseen huippukierrokseen verrattuna tulos heikkeni neljällä lyönnillä, mutta toisaalta tuuli alkoi puhaltaa tänään hieman kovempaa kuin eilen.

”Kausi on pitkä ja tämä on vasta toinen kilpailu, mutta aion lähteä huomiselle kierrokselle ja tehdä parhaan mahdollisen tuloksen. Olen ollut johdossa monta kertaa aiemmin amatöörinä, joten uskoisin, että pystyn tuntemaan oloni kotoisaksi kentällä myös huomenna”, Koivu kertoi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa