Juuso Kahlos neljäs Nordic Leaguen kisassa Tanskassa

Juuso Kahlos mainion kisan Tanskassa pelatussa Nordic Leaguen kisassa.

Juuso Kahlos sivusi kauden parasta sijoitustaan Nordic Leaguessa. Päätöskierroksella Kahlos putosi voittotaistelusta etuysillä.

Pickala Golfin Juuso Kahlos on sijoittunut neljänneksi Great Northern Challenge -kisassa, Tanskassa. 54 reiän kilpailussa Kahlos päätyi yhteistulokseen -9 (71-66-70).

Kahlos menetti mahdollisuuden voittoon päätöskierroksen ensimmäisen yhdeksän reiän aikana. Ne hän pelasi kaksi yli pariin, ja eroa kärkeen pääsi syntymään liikaa.

Takaysin suomalainen tykitti kuitenkin hienosti neljä alle parin, mikä nosti hänen sijoitustaan ratkaisevasti.

Kilpailun voitti tanskalainen amatööri Frederik Birkelund tuloksella -14 (66-70-66), joten Kahlos jäi voittajasta viisi lyöntiä. Palkintopallisijoituksesta Kahlos jäi kuitenkin vain lyönnin.

Kauden toinen neljäs sija tuotti Kahlokselle noin 4 000 euroa, mikä on noin puolet hänen koko kauden tienesteistään. Kiertueen rankingissa Kahlos on 40. sijalla.

Suomalaisista cutin selvitti myös Ilari Saulo, jonka sijoitus oli jaettu 23:s.