Hyppää sisältöön

Juuso Kahloksen albatross ratkaisi joukkuemestaruuden Pickalalle: ”Se oli täydellinen lyönti”

Juuso Kahloksen kauden toistaiseksi merkittävin saavutus on SM-kulta joukkuekisoissa Pickalan tiiimissä.

Pickala Golf Club nousi SM-joukkuekisan ykköseksi päätöspäivänä. Ratkaseva niitti tuli kentän viidennellä , jossaJuuso Kahlos teki albatrossin172 metrin matkalta.

Ringsiden kentälä pelattu joukkueiden SM-kilpailu oli miesten sarjassa varsinainen thrilleri. Ennen päätöspäivää johtaneen SHG:n pahin uhkaaja Ringside hyytyi kärkitaistosta. Kuuden lyönnin päässä kolmantena ollut Pickala sai hyvän startin, joukkueen ankkuri Juuso Kahlos nousi näyttävällä tavalla ratkaisijaksi.

Kentän ensimmäisellä par-viitosella Kahlos löi noin 290 metrisen avauksen, jonka jälkeen matkaa lipulle oli 172 metriä.

”Otin käteen rautakasin. Pallo lähti juuri hienossa kaaressa, putosi viheriön reunaan ja valui reikään. Tuli hölmistynyt olo kun sitä ei näkynyt. Lyönti oli kyllä täydellinen”, Kahlos kertoi kisan päätyttyä.

Albatross oli Kahloksen uran ensimmäinen, CV:lta puuttuu edelleen hole in one.

”Hauska sattuma oli myös se, että tein albatrossin jälkeen heti perään birkun. Tulospalvelua hoiitanut henkilö oli ihmeissään kun ilmoitin kahden edellisen reiän tuloksiksi kaksi ja kolme.”

Kahloksen ulosmenon tulos 30 oli kuusi alle. Sisääntulossa lyöntejä kertyi 37, kokonaistulos 67 oli päivän paras yhdessä Golf Talman Joonas Huttusen kanssa.

Jaapo Jämsä, Jesse Waaralinna, Otto Vanhatalo ja Juuso Kahlos ovat Pickalalle ensimmäisen miesten joukkuekullan tuoneet pelaajat.

Jaapo Jämsä, Jesse Waaralinna, Otto Vanhatalo ja Juuso Kahlos ovat Pickalalle ensimmäisen miesten joukkuekullan tuoneet pelaajat.

Katri Hynninen

Kilpailun voidaan sanoa ratkenneen reiällä, jolla Kahloksen albatross syntyi. SHG:n pelaajien yhteistulos viidennellä oli par,  Pickalan kolmen pelaajan viisi alle.

”Joukkuekisat on miellyttäviä. Meillä oli tosi hyvä joukkuehenki, joka oli valttimme. Tämä oli lisäksi Pickalan ensimmäinen joukkuemestaruus, joten juhlanaihetta riittää”, Kahlos jatkoi

Kilpailu ei alunperin kuulunut hänen suunnitelmiinsa. Nordic Leaguen kisoja kiertävä ammattilainen päätti kuitenkin jättää yhden matkan tekemättä.

”Ei kaduta, tämän kisan muistan loppuelämäni.”

Pickalan mestaruusjoukkueessa pelasivat Jaapo Jämsä, Jesse Waaralinna, Otto Vanhatalo ja Juuso Kahlos.

Hopeaa sai kaksi lyöntiä mestareille hävinnyt  SHG, pronssia Peuramaa.

Naisten kisassa Nokia River Golf oli ylivoimainen, SHG kuittasi tässäkin sarjassa hopeaa, pronssimitalit lyötiin Master Golfiin joukkueen kolmikolle. 

Ringside joukkkue oli sekä miesten että naisten sarjoissa viides. Järjestelyjen ja kentän kunnon osalta Rinkku sai pelaajilta ison peukun.

Tulokset, joukkueiden SM-kisat Ringside

Etsi luettavaa