Hyppää sisältöön

Justin Thomas jatkaa ennätysvauhdissa 123 lyöntiä kahteen kierrokseen

Justin Thomas rikkoi PGA Tourin kahden kierroksen tulosennätyksen Havaijilla. Hän pelasi Sony Openin kaksi ensimmäistä kierrosta yhteistulokseen 123 lyöntiä.

Torstain haamutulos 59 sai vahvaa jatkoa perjantaina kun Thomas pelasi tuloksen 64 (-6). Yhteistuloksella -17 hän johtaa kilpailua viidellä lyönnillä. Toisena tuloksessa -12 on Gary Woodland ja kolmatta sijaa tuloksella -10 jakavat Hudson Swafford, Zach Johnson ja Justin Rose

Perjantain kierros ei tietysti ollut yhtä loistokas kuin torstain 59. Silti Thomas lopetti jälleen eagleen ja pudotti kierrostuloksen yllättävän alas. Birdejä syntyi reilusti mutta korttiin lipsahti kolme bogia. Virheet Thomas laittoi keskittymisen piikkiin sillä lyöminen tuntui jälleen loistavalle. 

Strokes Gained tilastoissa Thomas on 13,6 lyöntiä kilpailun keskiarvoa parempi. Kahdella kierroksella hän on kasvattanut etuaan pelin kaikilla osa-alueilla. Draivaamisellaan hän on voittanut 3,2 lyöntiä lähestymisillä 4,8 lyöntiä ja putterilla 4,8 lyöntiä. Lähipeliä Thomas ei ole tarvinnut usein mutta hän on silti kerännyt 0,8 lyönnin edun griinien ympärillä. 

Justin Thomas puolusti vahvaa johtoa myös viime viikolla ja kertoi kokemuksen varmasti auttavan viikonloppuna. Miehen itseluottamus on korkealla ja luottamus peliin jatkuu. Voitto olisi jo nuoren miehen kolmas PGA Tour kaudelle 2017.

Leaderboard

 

Etsi luettavaa