Hyppää sisältöön

Justin Thomas ja Jon Rahm jättivät muut tähdet varjoonsa Torrey Pinesissa

Justin Thomasilla ja Jon Rahmilla on mahdollisuus karata perjantaina entistä kauemmas muiden suosikkien edelle. KUVA: GETTY IMAGES

Kärkiryhmän kolmas jäsen Adam Schenk ilotulitteli torstain toisella kierroksella kahdeksan perättäistä birdietä.

San Diegossa Torrey Pinesin kentillä pelattavassa Farmers Insurance Openissa Justin Thomas ja Jon Rahm saattavat pelata kaikki neljä kierrosta yhdessä.

Torstaina Thomas hyöndynsi helpomman North Coursen hyväkseen pelaten tulokseen -9 (63). Rahm loisti avauspäivänä South Coursella -6 (66), jääden kilpakumppanilleen kaksi lyöntiä North Coursella.

Heidän yhteistuloksensa on -13 (131). 

“Selvisin hyvin siihen nähden, että osuin avauksilla vain neljään väylään. Seitsemän alle parin vaatii hyvää onnistumista lähestymisissä”, Rahm kehui itseään aiheesta, joka on aiemminkin tuottanut hänelle tulosta Torrey Pinesissa

Kärkikolmikkoon kolmanneksi pyöräksi tulee Adam Schenk, jonka saavutukset kalpenevat kahden supertähden rinnalla. Voittotili on vielä avaamatta, paikkansa Schenk lunasti upottamalla toisena päivänä lähes paikasta kuin paikasta, saaden tuloksekseen -10 (62)

Kuuman jaksonsa aikana Schenk teki kaikkiaan kahdeksan perättäistä birdietä.

Justin Thomas ei ole pelannut meneillään olevaa kisaa seitsemään vuoteen. Edellisvuoden US Openissa (4x South Course) hän oli 19.

“Molemmilla Torrey Pinesin kentillä pääsee lyömään paljon wedgejä. Upotin toisella kierroksella hyviä putteja silloin siihen erityisesti oli tarvetta”, Thomas taustoitti syitä sille, miksi hän on lauantaina päättyvässä kisassa kärkiryhmässä.

Rahmin ja Thomasin kanssa kiertänyt Dustin Johnson (-7) jäi kuuden lyönnin päähän.

Muut ennakkosuosikit, Scottie Scheffler (-7) Will Zalatoris (-7), Joaquin Niemann (-7), Hideki Matsuyama (-5) ja Xander Schauffele (-4) ovat myös niin kaukana, että Thomasilla ja Rahmilla on hyvällä pelillä mahdollisuus rakentaa kisasta keskinäinen kädenvääntönsä.

Samassa ryhmässä toisiaan kirittäneet Bryson DeChambeau, Jordan Spieth ja Rickie Fowler karsiutuivat.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa