Hyppää sisältöön

Justin Rosen hurja tahti jatkui Indonesiassa – vapise Dustin Johnson!

Justin Rose on golfmaailman kuumin pelaaja juuri nyt.

Justin Rose pelaa loistavaa jaksoa eri kiertueilla. Kymmenessä viimeisessä kisassa englantilainen on sijoittunut kymmenen kertaa kymmenen parhaan joukkoon.

Jos Justin Rosen putki jatkuu samankaltaisena, maailmanlistan ykkönen vaihtuu keväällä. 

Englantilainen jatkoi nimittäin eilen loistavia otteitaan voittamalla Asian Touriin kuuluvan Indonesian Mastersin. Se oli hänelle jo kolmas voitto reiluun puoleentoista kuukauteen.

Rose oli Indonesiassa omaa luokkaansa, sillä hän päihitti toiseksi tulleen Phachara Khongwatmainin peräti kahdeksalla lyönnillä. Hänen yhteistuloksensa oli peräti 29 alle parin. Päätöskierroksen Rose pelasi 62 lyönnillä eli 10 alle parin. Hän myös aloitti kisan samalla tuloksella.

Golfmaailman kuumin pelaaja oli luonnollisesti tyytyväinen kierroksen jälkeen:

Rosen uran suurin saavutus on vuoden 2013 US Openin voitto. Ensi kaudella Rose kuuluu näillä näytöillä ennakkosuosikkeihin majoreissa ja varsinkin huhtikuussa pelattavassa Masters Tournamentissa, jossa hän on sijoittunut kolmen viime vuoden aikana kaksi kertaa toiseksi ja kerran kymmenenneksi. Rose on myös hallitseva olympiavoittaja.

Tuoreella maailmanlistalla Justin Rose on kuudennella sijalla, kun vuodenvaihteessa hän oli listan 15:s. Parhaimmillaan Rose on ollut rankingissa kolmantena.

Rankingin kärjestä löytyy Dustin Johnson, jolla on 10,8 keskiarvopistettä. Rose on häntä vielä 2,8 keskiarvopistettä perässä.

Maailmanlista

 

Etsi luettavaa