Justin Rose teki sen taas – olympiavoittaja viihtyy Turkissa

Justin Rose onnistui puolustamaan voittoaan Turkish Airlines Openissa.

Justin Rose päihitti Haotong Lin ensimmäisellä uusintareiällä. Englantilainen nousee Race to Dubai -kisassa kolmanneksi.

Justin Rose on voittanut European Tourin Turkish Airlines Openin toisen kerran perättäin. Englantilainen kaatoi uusinnassa Haotong Lin, joka epäonnistui ensimmäisellä uusintareiällä lyhyessä par-putissa.

Kiinalainen lähti päätöspäivään kolmen lyönnin johdossa, mutta ei onnistunut pitämään sitä pelattuaan viimeisen kierroksen pariin.

Rosen voittotulos oli -17. Hän pelasi päätöspäivän kolme alle parin. Kolmannen sijan jakoivat Belgian Thomas Detry ja Espanajan Adrian Otaegui (-15).

Vuoden 2016 olympiavoittaja nousee kymmenenneltä sijalta kolmanneksi Race to Dubai -rankingissa.

Suomen Tapio Pulkkasen sijoitus oli lopulta jaettu 10:s. Hän ansaitsee kauden kolmannesta top 10 -sijoituksestaan noin 100 000 ranking-pistettä eli noin 90 000 euroa. Mikko Korhosen sijoitus oli jaettu 35:s.

Molemmat suomalaiset jatkavat Turkista Etelä-Afrikkaan, jossa pelataan kauden toiseksi viimeinen kilpailu. Pulkkanen varmisti upealla pelillään itselleen paikan kiertueen toisessa finaalikisassa.