Hyppää sisältöön

Justin Rose ennätystahdissa Torrey Pinesissa

Olosuhteet ovat olleet täydelliset, silti kaksi kierrosta -15 Torrey Pinesissa on huikea suoritus. Tulos jakaa kilpailun 36 reiän ennätystä.

Rose (-15) on ollut tilastoissa kilpailun paras pallonlyöjä ja paras rautapelaaja. Tämän lisäksi Rose on draivien pituudessa kymmenen parhaan joukossa. Kaikki vielä uudella setillä mailoja.

Englantilaisen vaihto Honman mailoihin oli melko yllättävä kaudelle 2019. Rose nousi maailman ykköseksi TaylorMaden välineillä ja merkkivalintohin liitty aina omat riskinsä. Rose tuntuu tykkäävän uusista mailoistaan. Bägissä on jo Honman draiveri, rautasetti, wedgejä sekä putteri. Englantilainen vähätteli muutoksen negatiivisia vaikutuksia, sillä hän oli joutunut kausittain vaihtamaan välineitä mallista toiseen myös TaylorMaden edustajana. Vaikka merkki pysyi samana piti bägiin aina vaihtaa uusin mallisto. 

Torrey Pinesin pitkät ja haastavat kentät ovat suosineet hyviä pallonlyöjiä. Kärkikymmenikköön mahtuvat Hideki Matsuyama (-12), Jon Rahm (-10), Adam Scott (-8) ja Rory McIlroy (-8). 

Tiger Woods (-4) selvitti cutin pelaamalla takaysinsä kaksi alle parin. Woodsin pelissä on ollut paljon potentiaalia mutta pallo ei ole löytänyt reikää riittävän usein lähipelissä. Olo on fyysisesti hyvä ja talven kuntosaliharjoittelu on tehnyt kropasta ja selästä entistä vahvemman. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa