Hyppää sisältöön

Jukka Koivu Kytäjä Golfin toimitusjohtajaksi

Jukku Koivu ryhtyy johtamaan Kytäjä Golfia

Kytäjällä golfuransa vuonna 2007 käynnistänyt Jukka ”Kimin isä” Koivu aloittaa uudessa toimessaan heinäkuun alussa.

Kytäjä Golf Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Koivu, 58.

Koivu toimii tällä hetkellä myynti-ja markkinointijohtajana Heinon Tukku Oy:ssä.  Hänellä on myös vahva kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä finanssitoimialalla mm. Nordealla ja Sampo Pankissa.  Lisäksi Koivu on johtanut kansainvälistä liiketoimintaa Roviolla.

Uuden toimitusjohtajan johdolla Kytäjä Golf tavoittelee selvää kasvua yritystapahtumien järjestämisessä sekä ulkomaisen golfmatkailun kasvattamisessa. 

”Kytäjä on Suomessa asemoinut itsensä premium-luokan golfkeskukseksi, jossa kentät ovat huippuluokkaa ja etenkin viheriöt hienossa kunnossa sekä nopeita. Näiden eteen meidän on syytä jatkossakin tehtävä kovasti töitä”, Koivu linjaa.

”Golfkeskus ympäristöineen ja sen moninaiset palvelut muodostavat kokonaisuuden, jonka pitää jättää kuluttajaan sellainen muistikuva, että hän palaa sinne uudelleen”, Koivu jatkaa.

Jukka Koivu lukeutuu siihen melko pieneen joukkoon golfareita, jotka ovat aloittaneet harrastamisensa Kytäjällä.

”Ensimmäiset kuusi vuotta pelasin Kytäjällä yhdessä vaimon ja poikani Kimin kanssa. Tämän jälkeiset vuodet olimme jäseninä kolmella muulla pääkaupunkiseudun kentällä. Töiden aloittaminen Kytäjältä tuntuu sikäli kuin kotiin palaamiselta”, Jukka Koivu hehkuttaa.

Golf iski Jukka Koivuun alussa kuin tuhat volttia. Hän pelasi Kytäjän vuosinaan jopa reilusti yli sadan kierroksen  kausivauhtia. Viimeisten vuosien aikana määrä on pudonnut tästä puoleen, mutta tasoitus lähes tuplaantunut huippuluvusta 8,8.

Kim Koivu puolustaa voittoa tänään Nokialla käynnistyneesä  NRG Openissa.

Kim Koivu puolustaa voittoa tänään Nokialla käynnistyneesä NRG Openissa.

GETTY IMAGES

Suurimpana golfsaavutuksenaan Jukka Koivu pitääkin sitä, että sai jalkapallossa ja salibandyssa korkealla tasolla pelanneen Kim Koivun tarttumaan golfmailaan. Kim Koivu voitti edelliskaudella kolme kisaa Challenge Tourilla ja sai pelioikeuden European Tourille kaudeksi 2018.

Kytäjä Golfin nykyinen toimitusjohtaja Juha Repo jatkaa Laakkonen-yhtiöiden palveluksessa ja vastaa Kytäjän kartanon liiketoiminnoista ja kehittämishankkeista. Juha Revon vastuualueeseen kuuluu jatkossa myös kehitteillä olevien Järvi- sekä Pohjois-Suomen luontomatkailuhankkeiden johtaminen.

Etsi luettavaa