Hyppää sisältöön

Juha Tuukkasesta Golf Holdings Finlandin hankekehitysjohtaja: ”Näemme golfin pelaamisen tulevaisuuden samanlaisena”

Juha Tuukkanen toimii Golf Holdings Finlandin tuotekehitysjohtajana.

Kovassa kasvuvauhdissa GoGolf on vahvistunut kovan luokan golfalan osaajalla, kun Juha Tuukkanen on aloittanut yhtiöön kuuluvan Golf Holdings Finlandin hankekehitysjohtajana.

Juha Tuukkanen on liittynyt golfkenttien operointia pyörittävään Golf Holdings Finlandiin. Hankekehitysjohtajana toimivan Tuukkasen tehtäviin kuuluvat muun muassa uudet kenttähankkeet sekä operaattoriliiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen. Hän osallistuu myös pelaamiseen liittyvien tuotteiden kehittämiseen. Golf Holdings Finlandin tavoitteena on lisätä kenttien määrää tulevina vuosina.

”Olen jo vuosia tehnyt erilaista yhteistyötä GoGolfin ja Golf Holdings Finlandin kanssa, joten on hienoa liittyä mukaan osaavaan ja ahkeraan porukkaan”, Tuukkanen sanoo.

Tuukkanen odottaa innolla sitä, että hän pääsee etsimään yhdessä kenttäyhtiöiden kanssa niille uutta tulevaisuuden suuntaa, jossa pelaamisen ei tarvitse perustua golfosakkeen omistamiseen.

”On jo nähty, että omistamisen ja pelaamisen eriyttämisen piristävän toimintaa, mikä samalla auttaa golfin kasvua Suomessa ja uusien pelaajien tulemista mukaan lajin pariin matalalla kynnyksellä”, Tuukkanen sanoo.

Golf Holdings Finland pyörittää tällä hetkellä kolmea kenttää Etelä-Suomessa. Se omistaa enemmistön Kirkkonummella sijaitsevasta Kurk Golfista ja on vuokrannut Helsingin edustalla sijaitsevan Isosaaren golfkentän. Kurk Golfissa (27 reikää) on pelattu tänä vuonna yli 60 000 kierrosta.

Ensi vuonna Golf Holdings Finland vastaa myös Vihdissä sijaitsevan 36-reikäisen Hill Side Golfin pyörittämisestä

”On hienoa päästä osaksi porukkaa, joka näkee golfin tulevaisuuden Suomessa samalla tavalla ja haluaa panostaa uudenlaisen golfkokemuksen kehittämiseen. Golf Holdings Finlandin toiminta perustuu pelaajalähtöisyyteen, mikä on oikea tapa kehittää lajin harrastamista”, Tuukkanen sanoo.

Tuukkanen työskenteli aiemmin Kajaanin Golfin toimitusjohtajana, jossa hänen vastuullaan oli Kajaanin Golfin ja sen lähellä sijaitsevan Paltamo Golfin yhdistämisprojekti.

Sitä ennen hän toimi Hill Side Golfin ja Peuramaa Golfin toimitusjohtajana. Golfalalla hän on työskennellyt 20 vuotta, ja hänet tunnetaan myös golfkenttien kuvaajana, jota työtä hän jatkaa muiden töiden ohella.

”Juha Tuukkanen on ollut Golf Holdings Finlandin syntyvaiheista lähtien ulkopuolisena neuvonantajana eri golfkenttäprojekteissamme. Toiminnan laajentuessa on tarpeellista kytkeä tarvitsemamme resurssit kiinteämmin joukkoomme. Juha tuntee toimintatapamme hyvin ja häneltä saa hetkessä tarvittavat analyysit päätöksenteon pohjaksi”, Golf Holdings Finlandin hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman.

Golf Holdings Finlandin toimitusjohtaja on Petteri Patjas.

Etsi luettavaa