Hyppää sisältöön

Juha Ruposesta Tuusulan Golfklubin toimitusjohtaja

Juha Ruponen on siirtyy GoGolfista Tuusulan Golfklubin palvelukseen. KUVA: MARKUS SOMMERS

Tuusulan Golfklubi on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Ruposen, joka on pitkän linjan golfjohtaja.

Juha Ruponen on Tuusulan Golfklubin uusi toimitusjohtaja. Ruponen työskenteli viimeksi GoGolfissa liiketoimintajohtajana. Sitä ennen hän on toiminut Lahden Golfin, Vuosaari Golfin ja Peuramaa Golfin toimitusjohtajana.

Tuusulan Golfklubin hallitus kertoo verkkosivuillaan, että Ruponen on oikea henkilö uudistamaan Tuusulan Golfklubin toimintaa uuden strategian linjausten mukaan.

”Uskon, että Tuusulan Golfklubi Oy:ssä on paljon potentiaalia ja siitä on mahdollista saada golfyhteisönä nykyistä aktiivisempi sekä kehittää yhteisön hyvinvointia. On hienoa päästä toimintaan mukaan ja odotan innolla töiden alkamista”, Ruponen sanoo tiedotteessa.

Aiemmin Tuusula Golfklubin pitkäaikaisena toimitusjohtajana työskenteli Timo Mansnérus, joka irtisanoutui elokuussa terveydellisistä syistä. Hän hoiti tehtävää syyskuun loppuun saakka.

Ruponen lopettaa työt GoGolfissa lokakuun lopussa ja aloittaa työt Tuusulan Golfklubin marraskuun puolivälissä.

”Haluan kiittää mahdollisuudesta, jonka sain GoGolfilta. Oli hyvä nähdä erilainen toimintamalli golfalalta. Golfalalla Suomessa tarvitaan muutosta ja uudenlaisia tapoja toimia. Uskon, että GoGolf pystyy vastamaan tähän kysyntään”, Ruponen kiittelee.

Etsi luettavaa