Hyppää sisältöön

Joulua edeltävästä viikonlopusta tuli juuri mielenkiintoisempi: Tiger ja Charlie Woods osallistuvat PNC Championshipiin

Tiger Woods ja Charlie Woods osallistuvat joulukuussa PNC Championshipiin. KUVA: GETTY IMAGE

Tiger Woods osallistuu poikansa Charlien kanssa jo kolmatta kertaa perättäin kahden sukupolven PNC Championshipiin.

PNC Challenge on Floridassa pelattava kahden sukupolven välinen kilpailu, josta on kahden viime vuoden aikana tullut yksi loppukauden odotetuimmista turnauksista, kiitos Tiger ja Charlie Woodsin mukanaolon.

Eivätkä isä ja poika Woods pettäneet tänäkään vuonna, sillä he ovat ilmoittautuneet mukaan taistoon, johon pääsee mukaan ainostaan major-kisan voittajat perheenjäsenensä kanssa.

Viime vuonna kisan voittivat John Daly ja John Daly II. Woodsit sijoittuivat tiukassa taistossa toiseksi. Sitä ennen voiton veivät Justin ja Mike Thomas. Tuolloin Tiger ja Charlie sijoittuivat seitsemänneksi.

”Olemme odottaneet tätä viikko koko vuoden ajan ja on jälleen hienoa päästä pelaamaan yhdessä kolmas PNC Championship. Tämä on erityinen mahdollisuus isänä päästä mukaan kilpailemaan poikani kanssa niin montaa golfin suurnimeä ja heidän perheenjäseniään vastaan”, Woods kommentoi kilpailun virallisessa tiedotteessa.

”Viikosta tulee todella erityinen ja tiedän, että meillä tulee olemaan Charlien kanssa hineetä”, hän jatkoi.

Toivotaan, että kilpailu televisioitaisiin myös Suomessa, sillä etenkin hurmaavalla svingillä palloa lyövän Charlie Woodsin tekemistä on ollut ilo seurata. Kilpailu on ollut vuosittainen tarkistuspiste siihen, miten hänen pelinsä on kehittynyt. Kisan aikaan hän on 13-vuotias.

Mikäli Charlien peli on kehittynyt yhtä vauhdikkaasti kuin aikaisempina vuosina ja Tigerin paikat kestävät joulukuun ahkeran kisaamiseen, voidaan parivaljakkoa pitää kilpailun suurimpina ennakkosuosikkeina.

Tänä vuonna pelaajisto on todella mielenkiintoinen, sillä mukana sopiva sekoitus legendoja (Gary Player ja Lee Trevino, Annika Sörenstam, Nick Faldo ja Woods), nykyhuippuja (Justin Thomas, Matt Kuchar, Stewart Cink, Nelly Korda ja Jordan Spieth) ja Champions Tour -jyriä (Bernhard Langer, Padraig Harrinton ja Jim Furyk).

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Kaikkiaan kilpailuun kutsuttiin 20 paria.

PelaajaPelikaveri
Stewart CinkConnor Cink
John DalyJohn Daly II
David DuvalBrady Duval
Nick FaldoMatthew Faldo
Jim FurykTanner Furyk
Padraig HarringtonPatrick Harrington
Nelly KordaPetr Korda
Matt KucharCarson Kuchar
Bernhard LangerJason Langer
Tom LehmanSean Lehman
Justin LeonardLuke Leonard
Mark O’MearaShaun O’Meara
Gary PlayerJordan Player
Nick PriceGreg Price
Vijay SinghQass Singh
Annika SorenstamWill McGee
Jordan SpiethShawn Spieth
Justin ThomasMike Thomas
Lee TrevinoDaniel Trevino
Tiger WoodsCharlie Woods

Etsi luettavaa