Hyppää sisältöön

Jordan Spiethin vire paranee Mastersin lähestyessä: ”Haluan kehitttyä päivästä toiseen”

Kotiosavaltiossaan viikonloppuna pelaava Jordan Spieth on  Mastersin kaikkien aikojen paras pelaaja

Syvässä kuopassa pelinsä kanssa oleva Spieth löysi Texas Openissa reiän pohjan wedgellään 103 metrin päästä ja nousi kisan kakkoseksi.

Jordan Spiethin saldo viidestä ensimmäisestä Masters Tournamentista on uskomaton, paras kaikista maailman huipuista. Ensimmäisellä yrittämällä hän oli toinen, toisella (2015)  21-vuotias teksasilainen jätti toista sijaa jakaneet Phil Mickelsonin ja Justin Rosen neljän lyönnin päähän.  2016  Spieth hukutti varmalta näyttäneen voittonsa päätöskierroksella 12:n vesiesteeseen ollen toistamiseen kakkonen. Kaksi viimeistä osallistumiskertaa ovat tuottaneet sijaluvut 11:s ja kolmas.

Augusta Nationalin kenttä osuu Spiethin silmään ja lyöntivalikoimaan. Lähipelissä hän on masteroinut vuoden ensimmäisessä majorissa kerta toisensa jälkeen.

Tulevan viikon torstaina käynnistyvässä kisassa Spiethilla on kova työ jatkaa menestyssarjaansa. Ongelmia on ollut viimeisen vuoden aikana kaikilla osa-alueilla.  12 kuukauden aikana tilillä on vain yksi sijoitus kymmenen joukkoon, yhdeksäs tila Open Championshipista.

Meneillään olevassa Texas Openissa Spieth on saanut kahden ensimmäisen kierroksen aikana onnistumisia etenkin lähestymisissään. Perjantain hän teki eaglen 103 metrin matkalta ja upotti  lobbywedgellä 21 metrin päästä bunkkerin takaa reikään.

Jordan Spiethilla oli perjantaina henki päällä. Tätä miestä ei kannata ensimmäisenä laskea ulos Mastersin menestyjiä punnittaessa.

 

”Pelasin paremmin kuin torstaina ja se on tärkeintä. Haluan kehittyä joka ainut päivä”, Spieth myhäili kierroksensa jälkeen. 

Kilpailun johdossa on Korean Si Woo Kim, joka teki hole in onen. Spiethin kanssa toista sijaa jakaa viisi muuta pelaajaa, näiden joukossa Rickie Fowler.

Etsi luettavaa