Hyppää sisältöön

Jordan Spiethin urhea taistelu tasoihin: ”En ole pelannut painetilassa vähään aikaan”

Jordan Spieth saattoi löytää jotain tärkeää reikäpelin avauskierroksella

Jordan Spieth tunnetaan kovista suorituksistaan suurten paineiden hetkellä. Spieth on ollut pelinsä kanssa kujalla, mutta reikäpelit saattavat olla se käänteentekijä, joka palauttaa itseluottamuksen.

Jordan Spieth pääsi testaamaan peliään reikäpeleissä viimeisiin lyönteihin saakka. Reikäpelissä fiilis yltyy helposti samankaltaiseksi kuin kisan voitosta pelatessa. Spieth oli pitkään häviämässä avausotteluaan, mutta kiri kiinni ja tasoihin loppumetreillä. 

Spieth on valahtanut maailmanlistalla jo sijalle 30, joten hän pääsi kisaan kotiosavaltiossaan vailla sen suurempia voittopaineita. Edellinen top-10 -sijakin löytyy The Open Championshipista heinäkuulta. 

Vaikka peli ei tuloksellisesti ollut kovin tehokasta niin Spiethilta kuin Billy Horchelilta, sai Spieth lopetettua kierroksensa kahteen peräkkäiseen birdieen ja tasatulokseen. Se sai luonnollisesti dallasilaisen kasvoille hymyn. 

”En ole ollut tilanteessa, jossa pääsen pelaamaan paineiden alla vähään aikaan. Se oli todella mukavaa ja se varmasti auttaa minua ei pelkästään tässä kisassa, mutta tulevissa koetoksissa seuraavan parin viikon aikana”, Spieth viittasi selkeästi kauden ensimmäiseen majoriin The Masters Tournamentiin. 

Etsi luettavaa