Hyppää sisältöön

Jordan Spiethin peli löytynyt

Spieth otti viime viikolla kakkostilan Texasissa. Nyt hän on jälleen lyönnin kärjestä Memorial Tournamentissa.

Spiethin kierros (-6, 66) sisälsi peräti kahdeksan birdiä. Aseena oli loistava rautapeli, joka nosti Jordanin Strokes Gained lyöntitilastojen kärkeen. 

Kierroksen jälkeen Spieth kuviali Muirfield Villagen kentän suunnittelua Augusta Nationaliin. Tiiltä haasteet ovat melko helppoja mutta lähestymisissä on oltava tarkka. Avauslyönnin hyvällä sijoittamisella voidaan saada parempi tulokulma lipulle. 

Spieth rakastaa kentän nopeita griinejä, jotka vaativat tuntumaa ja strategiaa läpi kierroksen. Pallo on hyvä saada reiän alapuolelle. 

Kilpailua johtava Jason Dufner (-7) osoitti loistavaa lyömistä avauskierroksella. Hän missasi ensimmäisen griinin vasta viimeisellä ja sortui virheestä päivän ainoaan bogiin. Dufnerin pelin ehtona on ajoittain epävarma putteri. Torstaina pallo rullasi hyvin griineillä ja Jason keräsi Strokes Gained tilastoissa kolmen lyönnin edun viheriöillä. 

Dustin Johnson yllätti avauskierroksella tuloksella 78. Ongelmat syntyivät kentän kahdessa osa-alueessa, lähestymisissä ja puteissa. Johnson hävisi keskiarvolle peräti viisi lyöntiä griineillä ja toiset kaksi lähestymisissä. Oudon tilastoista tekee se, että avauskierroksella Johnson oli draivitilaston selkeä ykkönen. 

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa