Hyppää sisältöön

Jordan Spieth kirjoitti kirjeellä itsensä mukaan PGA Tour -debyyttiin

Jordan Spieth sai kiitellä yleisöä useasti uransa ensimmäisessä PGA Tourin kisassa

Maailmanlistan kolmonen Jordan Spieth pääsi pelaamaan uransa ensimmäisen PGA Tourin kilpailun vuonna 2010 Byron Nelson Championshipissa. Dallasilaiselle avautui kutsu kilpailuun koskettavan kirjeen myötä.

Jordan Spieth sai tulikasteensa PGA Tourilla vuoden 2010 Byron Nelson Championshipissa. 16-vuotias Spieth kirjoitti kirjeen Byron Nelson Championshipin järjestäjille, jolla hän tavoitteli sponsorin kutsua. 

Kirjeessä Spieth perusteli valintaansa paikallisena pelaajana. Hänellä oli lisäksi näyttää poikkeuksellisen kovat näytöt ikäiselleen pelurille. Spiethin kirjeessä käytiin myös läpi, että hän oli käynyt seuraamassa tapahtumaa 8-vuotiaasta lähtien. 

Jordan Spieth kertoi, että eräänä vuonna Phil Mickelson oli lyönyt pallon suoraan häntä ja hänen isäänsä kohti. Viereen jäänyt pallo ei osunut Spietheihin. He kysyivät kuitenkin, tulisiko heidän siirtyä kun Phil lyö pallonsa.  Phil löi pallonsa kupin viereen ja pelasti parin. Spieth totesi kyseisen hetken olleen todella inspiroiva hänen golfuransa kannalta. 

Lopulta Spieth sai kutsun kilpailuun ja oli kolmannen kierroksen jälkeen jopa voittotaistossa kiinni 16-vuotiaana. Hän jakoi kilpailussa lopulta 16:nnen sijan. Loppu hänen urastaan on historiaa! 

Jordan Spieth sai sponsorin kutsun fiksulla kirjeellä ja täytty lupauksensa

Jordan Spieth sai sponsorin kutsun fiksulla kirjeellä ja täytty lupauksensa

Etsi luettavaa