Hyppää sisältöön

Joonas Granberg palasi kisakentille vahvasti

Joonas Granberg yrittää huomenna ohittaa lyönnin johdossa olevan Peter Erofejeffin.

Joonas Granberg pyörsi päätöksensä ammattilaisgolfin lopettamisesta loppusyksystä. Turkulaislähtöinen golftaikuri palasi lupaavalla tuloksella kisakentille PGA Cataluniassa

Ecco Tourin Winter Seriesin ensimmäinen kilpailu käynnistyi eilen PGA Catalunian kentällä yhdeksän suomalaisen voimin. Kisa pelataan kahden ensimmäisen päivän ajan klubin molemmilla kentillä Tourilla ja Stadiumilla. 

Perinteisesti kentistä vaikeampi on Stadium, joka on toiminut myös ET:n karsintafinaalin ja Espanjan avointen pääkisakenttänä. Myös avauspäivänä parhaat tulokset tehtiin kentistä helpommalla Tourilla. Kisan kärkeen pelasi tuloksella 62 (-8) islantilainen Gudmundur Kristjansson. 

Kympin sakkiin mahtuu avauskierroksen jälkeen kaksi suomalaista. Joonas Granberg pelasi ensimmäisen kilpailukierroksensa ulkomailla moneen vuoteen kiertäen vaikeamman Stadiumin tuloksella 70 (-2). Juuso Kahlos pelasi Tour -kentän myös kaksi alle ja he jakavat sijaa yhdeksän avauspäivän jälkeen. 

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

#workworkworkworkwork @seasongolfacademy

Henkilön Joonas Granberg (@joonasgranberg) jakama julkaisu Tammi 12, 2019 kello 5.49 PST

 

Toinen mielenkiintoinen nimi, suomalaisen golfin lapsitähti Albert Echardt pelasi vahvan tuloksen 69 (-1) Tour -kentällä. ”Hippu” on saanut harjoitella terveenä noin vuoden ajan, joten kenties nyt tulokset alkaisivat muodostua myös kisoissa. 

Samassa tuloksessa ovat myös Lauri Ruuska ja Mikko Lehtovuori. Yhden alle parin pelanneet jakavat sijaa 21. Cutin sisäpuolella on myös Erik Myllymäki tuloksellaan par ja hänen nuorempi veljensä Aleksi Myllymäki tuloksessa +1. 

Linus Väisänen (+2) ja Juhana Kukkonen (+4) ovat cut-rajan ulkopuolella ennen toista kierrosta. 

Etsi luettavaa