Hyppää sisältöön

Jon Rahmin vaimo synnytti perheen esikoispojan: ”Elämäni paras päivä”

Jon Rahm ja Kelley Cahill avioituivat vuonna 2019

Nimen Kepa saava poikalapsi syntyi etuajassa, joka mahdollistaa Jon Rahmin osallistumisen torstaina käynnistyvään US Mastersiin.

Ajoitus Jon Rahmin ja Kelley Cahill Rahmin esikoispojan syntymälle ei olisi voinut olla parempi. Kepa Cahill Rahm syntyi lauantaina 3. huhtikuuta 3,3 kilon painoisena ja 52 senttisenä. 
Isä Jon Rahm pelasi edellisellä viikolla WGC:n reikäpelimestaruuskisoissa. Maanantaina hän suuntaa Arizonasta Georgiaan, jossa on tiistaina 9.30 Augusta Nationalilla median kuultavana tunnelmistaan US Mastersiin liittyen.

”Ehdottomasti elämäni paras päivä. Äiti Kelley voi hyvin, samoin Kepa, iso poika Baskimaasta”, Jon Rahm julisti instagram-sivuillaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Jon Rahm Rodriguez (@jonrahm) jakama julkaisu

Jon Rahm on kevään aikana useaan otteeeseen ilmoittanut, että mikäli vaimon synnytys ajoittuu kisan kanssa päällekkkäin, hän lähtee jopa kesken kierroksen mukaan synnytykseen. Nyt tuo uhka on poissa, Rahmin voittokertoimet maailmalla laskivat välittömästi ilmoituksen tultua sosiaaliseen mediaan..

Rahm on osallistunut Mastersiin neljä kertaa, kolmella viimeisellä hän on ollut kymmenen joukossa (neljäs, yhdeksäs ja seitsemäs)

Alkanut vuosi on ollut Jon Rahmille hänen mittareillaan hyvin vaikea kisakentillä. Siitäkin huolimatta, että hän on sijoittunut kahdesti viidenneksi ja seitsemänneksi, reikäpelikisoissa yhdeksänneksi.
Voittotaistoissa hän ei ole ollut seitsemässä kisassa käytännössä kertaakaan viimeisenä päivänä. Näin ”heikko” seitsemän kisan jakso Rahmin ammattilaisuralta löytyy vain kauden 2019 ensimmäisiltä kuukausilta

Ehkä Kepan syntyminen tuo entistä paremman olotilan kentälle ja espanjalaisille kuudennnen Mastersin voiton. Seve Ballesteros ja Jose-Maria Olazabal ovat voittaneet Augusta Nationalilla molemmat kahdesti, Sergio Garcia kerran.

Englannin Danny Willett tuli vuoden 2016 Mastersiin tismalleen samasta lähtökohdasta. Myös hänen vaimonsa oli synnyttänyt kisaa edeltävällä viikolla. Willett käytti Jordan Spiethin uinahduksen hyväksseen ja voitti yllättäjänä kauden ensimmäisen majorin.

Rahm lukeutuu yhdessä Dustin Johnsonin, Bryson DeChambeaun, Justin Thomasin ja Jordan Spiethin kanssa viiden supersuosikin joukkoon.

The Masters

Etsi luettavaa