Hyppää sisältöön

Jon Rahmin näyte taidon kehittämisestä – näin lyöt viheriöbunkkerista rautanelosella!

Maailmanlistan kakkonen pelasi loistokauden onnistumatta kuitenkaan majoreissa

Yhdellä mailalla, jopa rautanelosella selviää läpi kierroksen jos on taito hyppysissä. Jon Rahm on espanjalaistaiturien tapaan taitava tekemään hyvinkin erilaisia lyöntejä pitkillä raudoilla.

Jon Rahm on maailmanlistalla Dustin Johnsonin ykköshaastaja ja kymmenen vuotta tätä nuorempi  

26-vuotias esspanjalaistähti on pelannut vasta neljä kokonaista kautta ammattilaisena PGA Tourilla, jonne hän raivasi tiensä suoraaan loistavien esitystensä kautta amatöörinä ja ensimmäisen kauden villien korttien menestyksillä.

Saldo vuosilta 2017 -2020 on häkellyttävän kova 

-94 kilpailua, joissa 51 kertaa kymmenen joukkoon, 11 voittoa ( PGA+ET)

Loppuvuodesta Rahm ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hänen ja vaimon Kelly Cahillin perheeseen odotetaan vauvaa vuonna 2021. Tarkempaa ajankohtaa ei julkaistu.

Rahm on muien espanjalaistähtien tapaan herkkä ja taitava käsistään mailan kanssa.  Kaikkien aikojen veistelijöihin luokiteltava Seve Ballesteros on hänen idolinsa,  jonka jakama mallitu on näkynyt  Jose-Maria Olazabalin, Miguel-Angel Jimezin, Sergio Garcian ja viimeksi Jon Rahmin pelissä.

Etenkin lähpelissä, viheriön ympäristössä espanjalaisilta nähdään usein taiturimaisia suorituksia, joiden toteuttamiseen kaikilta pelaajilta ei löydy osaamista tai uskallusta.

Oheinen video, jossa Rahm harjoittelee viheriöbunkkeista rautakahdeksikolla ja nelosella kertoo hyvin paljon taitotasosta ja luovuuden merkityksestä peliä kehitettäessä.

Etsi luettavaa