Hyppää sisältöön

Jon Rahm ja Sergio Garcia pitivät Eurooppaa pystyssä – USA vei nelinpelit luvuin 3-1

Jon Rahmille voitto nelinpelissä oli uran ensimmäinen Ryder Cupissa kolmannella yrittämällä

USA lähtee Ryder Cupissa iltapäivän nelipalloihin johto ja vahva henkinen ote hallussaan.

Sergio Garcia ja Jon Rahm olivat aamupäivän ainoat eurooppalaisvoittajat neljässä nelinpelissä, joista jokainen ratkesi käytännössä jo sisääntulon alkuvaiheilla
Nelinpelien tulokset:

Euroopan voitto:

Jon Rahm & Sergio Garcia 3&1 – Jordan Spieth & Justin Thomas

USA:n voitot:

Dustin Johnson & Collin Morikawa 3&2 – Paul Casey & Viktor Hovland 

Brooks Koepka & Daniel Berger 2&1 – Lee Westwood & Matthew Fitzpatrick

Patrick Cantlay & Xander Schauffele 5&3 – Rory McIlroy & Ian Poulter

Tilanne USA:n hyväksi 3-1. Otteluja pelataan kaikkiaan 28, voittoa puolustavalle Euroopalle riittää tasapeli 14-14 pokaalin säilyttämiseksi hallussaan.

Onko Tommy Fleetwoodista Viktor Hovlandin ja Euroopan joukkueen sytyttäjäksi?

Euroopan kapteeni Padraig Harrington teki odotetusti muutoksia iltapäivän ryhmiin. Kaikille 12:lle pelaajalle oli etukäteen luvattu ainakin yksi peli perjantaille.
Lee Westwood ja Patrick Fitzpatrick saivat odotetusti lepovuoron. Samoin Ian Poulter, jonka  terä oli niin tylsä aamupäivällä, että hänen roikuttamisensa pelaavassa kokoonpanossa olisi ollut melkoista tulella leikkimistä.
Sergio Garcia väistyi myös säästääkseen oletettavasti energiaa lauantain kierroksille.

Tommy Fleetwood istutetttiin Viktor Hovlandin pariksi viimeiseen neljästä ottelusta.
Fleetwood voitti Pariisissa Francesco Molinari parinaan kaikki neljä nelinpeliään (nelipallo+nelinpeli)
Rory McIlroyta yrittää herätellä pelillisestä kohmeesta debytantti Shane Lowry, Bernd Wiesberger sai ensimmäiseen otteluunsa parikseen Paul Caseyn.

USA sijoitti samaan pariin Dallasissa asuvat Bryson DeChambeaun sekä Scottie Schefflerin

Tulospalvelu

The day rolls on.@Rolex | #RyderCup pic.twitter.com/CsplsRp3qN

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Raportti aamupäivän nelinpelien tilanteista kesken kierroksen

Maailman ykköspelaaja Jon Rahm ja Euroopan kaikkien aikojen menestyksekkäin Ryder Cup -pelaaja Sergio Garcia olivat vielä kuudennen reiän jälkeen tasoissa päivän avausottelussa Justin Thomasia ja Jordan Spiethia vastaan.

Tämän jälkeen he voittivat neljästä seuraavasta reiästä (7-10) kolme, ja karkasivat jo ratkaisevan tuntuisesti tulokseen 3 up. 12:n Thomas ja Spieth voittivat, 13:n jälkeen espanjalaispari oli siis kaksi up.

Helppo veikkaus on, että Rahm ja Garcia pelaavat myös iltapäivällä, todennäköisimmin yhdessä, niin mutkattomalta ja veljelliseltä heidän etenemisensä kentällä näyttää

Täydellisen tyrmäyksen ottivat viidellä ensimmäisellä reiällä puolestaan Rory McIlroy ja Ian Poulter. Heidän pelinsä oli kauttaaltaan heikkoa neljällä ensimmäisellä aamupäivän viimeisessä ottelussa.
Kentän viidennellä vastustajista Xander Schauffele upotti noin kymmenmetrisen birdieputin, ja vei yhdesssä parinsa Patrick Cantlayn kanssa USA:n parin tulokseen viisi up.

Kapteeni Padraig Harringtonille tulee melkoinen haaste päättäessään, pistääkö hän iltapäiväksi Poulterin, tai mahdollisesti myös McIlroyn vilttiin nelipallopeleistä.

Kaksi muuta ottelua Lee Westwood & Matthew Fitzpatrick vs. Brooks Koepka & Daniel Berger, sekä Paul Casey & Viktor Hovland vs. Dustin Johnson & Collin Morikawa olivat kierroksen puolivälin jälkeen molemmat niukasti USA:n eduksi (1 up).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa