Hyppää sisältöön

Johnsonille WGC Grand Slam

Dustin Johnson pelasi sunnuntaina jo kolmanteen peräkkäiseen voittoon.

Maailmanlistan ykkönen vahvisti asemiaan reikäpelin finaalipäivänä. Sunnuntaina kaatuivat ensin Japanin Hideto Tanihara ja sitten Espanjan Jon Rahm. 

Semifinaali Taniharaa vastaan oli erittäin tiukka. Vaikka Johnson nousi kolmen reiän johtoon etuysillä kiri japanilainen eron umpeen ennen neljää viimeistä. Johnsonin upea birdie seitsemällätoista nosti hänet takaisin johtoon ja mies pysyi kärkipaikalla pelastamalla parin viimeisellä. 

Jon Rahmia vastaan Dustin sai jälleen loistavan alun. Hän oli ottelua jo 5up kahdeksan pelatun reiän jälkeen. Takaysillä espanjalainen sai kuitenkin hyvän kirin päälle. Hän iski birdiet väylille 13, 15 ja 16 kuroen eron yhteen. Tilanne ei kuitenkaan muuttunut kahdella viimeisellä ja Johnson kruunattiin WGC Dell Technologies Match Playn voittajaksi.

Johnson samalla suoritti WGC kilpailuiden Grand Slamin. Dustin on nyt voittanut kaikki neljä WGC titteliä vähintään kerran. Tällä viikolla hän pelasi 112 reikää, eikä ollut häviöllä kertaakaan yhdessäkään ottelussa. Useimmat Johnsonin otteluista ratkesivat jo etuysillä.

Huomattavaa oli etenkin miehen puttaaminen. Hän upotti loistavia birdejä heti otteluiden alkuun ja sai vastustajat puolustuskannalle. 

Kolmen voiton putki osoittaa sen kuinka Johnson on nyt henkisesti valmis voittamaan.

Leaderboard

 

Etsi luettavaa